Pastís de patata farcit de carn i cobertura d'all-i-oli

Ingredients

  • Dues patates grosses
  • 200grs de carn picada de porc i vedella
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba de Figueres
  • 2 tomàquets madurs
  • Orenga
  • All-i-oli

2 racions

Elaboració

Primer de tot fem un bon all-i-oli en un morter i el reservem per després.
En una cassola posem les patates a coure i mestrestant anem fregint la carn en una paella amb un raig d'oli.
Mentres va fent la carn, ratllem una ceba de Figueres i tallem la pastanaga en trossets petits i ho incorporem a la paella amb la carn. Quan estigui ben lligat tot afegim el tomàquet també ratllat. No hem de descuidar les patates i les hem d'anar punxant de tant en tant per veure si estan cuites. Quan ho estiguin les treiem de la cassola i les posem en un bol per aixafar-les amb una forquilla i les sal pebrem.
Quan ja estigui la carn fregida, muntarem el plat.
Agafem una safata pel forn i li posem paper antiadherent o un protector de silicona. Agafem un parell de motlles de mida mitjana i els posem a sobre del protector. Comencem posant una capa de patata, després al mig, una capa de carn i a sobre una altra capa de patata. Ho aixafem una mica perque no s'ens desfaci quan ho desmotllem i acabem posant l'all-i-oli per sobre.
Ho fiquem al forn fent servir el gratinador uns 10 minuts mes o menys, depèn del forn, i ho treiem quan comenci a estar una mica doradet l'all-i-oli. Ho retirem del forn i ho desmotllem ajudant-nos d'una espàtula per agafar el pastís per sota i emplatar-lo. Amb compte retirem el motlle i... ja ho tenim!!!

40min

Per


Recepta de cuina de Pastís de patata farcit de carn i cobertura d'all-i-oli

Patís de patata acabat

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

6664 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

8 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Una molt bona recepta Fran. Tastaré aquest plat tan aviat com pugui. Salutacions!
Fran Boza diu:
Gràcies Àngels es molt fácil de fer i queda prou vistos. Salut!!!
Rosamaria Torrens Cardona diu:
AQUESTA, SEGUR QUE LA FAIG, EM SEMBLA MOLT BONA I FACIL. JA ET DIRE QUELCOM QUAN L'HAGI PROVAT. SALUTACIONS
Meri Cuinetes diu:
Prenc nota de la recepta, senzilla i fàcil
Dolça diu:
Amb el que ens agrada a casa nostra l'allioli!!!! No tardaré gaire en fer-la.
Carolina Soler diu:
Avui per dinar faré aquesta recepte. A veure si em queda bé¡¡¡
Montse boada colome diu:
M agrada aquesta recepta
Quim Lleonart diu:
Amic Fran, segueix fent receptes tant bones com aquesta. Enhorabona.
Rep una abraçada. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: