Tarta de iogurt i xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per thermomix
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un iogurt natural
- 1 mesura de iogurt de sucre
- 1 mesura de iogurt de cacau en pols amb sucre
- 1 mesura de iogurt d'oli
- 2 mesures de iogurt de farina (mitja mesura ha de ser de Maicena)
- 3 ous
Per la cobertura:
- 100 cc de crema de llet
- 120 g de xocolata de cobertura
- 50 g de mantega
8 racions
Utensilis
Un motlle rodó
Elaboració
Posem a la Termomix el sucre, els rovells d'ou, l'oli i el iogurt.
Batem la barreja durant 2 minuts a velocitat 4.
Afegim el cacau i a continuació la farina. Batem durant 4 minuts a velocitat 4 fins que quedi una pasta uniforme.
Treiem la pasta de la Termomix, la posem en un bol i li afegim les clares, que haurem muntat a punt de neu.
Les clares les incorporem barrejant de baix a dalt, sense remoure gaire.
Preescalfem el forn a 150 graus i enfornem la coca durant 30 minuts.
Per preparar la cobertura posem a escalfar la crema de llet i quan estigui a punt de bullir, li afegim la mantega i la xocolata, remenant fins que estigui desfeta.
Quan la coca està freda li tirem la xocolata per sobre i la fiquem a la nevera.
Quan ja està freda la decorem i ja ens la podem menjar.
40min
Notes
Jo acostumo a fer aquesta tarta pels aniversaris, ja que queda molt bona i esponjosa i, a més, agrada molt als nens.
La xocolata en pols que he fet servir és la que utilitzo quan faig xocolata desfeta.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4472 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.