Tarta de iogurt i xocolata

Ingredients

  • Un iogurt natural
  • 1 mesura de iogurt de sucre
  • 1 mesura de iogurt de cacau en pols amb sucre
  • 1 mesura de iogurt d'oli
  • 2 mesures de iogurt de farina (mitja mesura ha de ser de Maicena)
  • 3 ous

Per la cobertura:

  • 100 cc de crema de llet
  • 120 g de xocolata de cobertura
  • 50 g de mantega

8 racions

Utensilis

Un motlle rodó

Elaboració

Posem a la Termomix el sucre, els rovells d'ou, l'oli i el iogurt.
Batem la barreja durant 2 minuts a velocitat 4.
Afegim el cacau i a continuació la farina. Batem durant 4 minuts a velocitat 4 fins que quedi una pasta uniforme.
Treiem la pasta de la Termomix, la posem en un bol i li afegim les clares, que haurem muntat a punt de neu.
Les clares les incorporem barrejant de baix a dalt, sense remoure gaire.
Preescalfem el forn a 150 graus i enfornem la coca durant 30 minuts.
Per preparar la cobertura posem a escalfar la crema de llet i quan estigui a punt de bullir, li afegim la mantega i la xocolata, remenant fins que estigui desfeta.
Quan la coca està freda li tirem la xocolata per sobre i la fiquem a la nevera.
Quan ja està freda la decorem i ja ens la podem menjar.

40min

Notes

Jo acostumo a fer aquesta tarta pels aniversaris, ja que queda molt bona i esponjosa i, a més, agrada molt als nens.
La xocolata en pols que he fet servir és la que utilitzo quan faig xocolata desfeta.


Recepta de cuina de Tarta de iogurt i xocolata

Aquesta l'he fet avui per l'aniversari de meu nét
per Àngels Fernández Guillén

Recepta de cuina de Tarta de iogurt i xocolata

Aquest és l'aspecte que té per dintre
per Àngels Fernández Guillén

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1801 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

10 comentaris:

Ares Bonamusa diu:
Angels, m'he apropat a la foto del tall i si que es veu ben esparjós, una pregunta, la maicena ajuda a que els pastissos siguin més lleugers?, gracies.

Felicitats per la recepta.

Ares
Àngels Fernández Guillén diu:
Sí, la maicena fa que la tarta pugi més.
Moltes gràcies Ares!
Ares Bonamusa diu:
Àngels, moltes gracies.


Ares
Nani Nolla diu:
Hola Àngels,
Aquest cóc és el fem a casa de tota la vida. Les mesures de l'iogurt són les mateixes. I és que queda molt bo.
Una abraçada.
Àngels Fernández Guillén diu:
Hola Nani,
Tens raó, sempre queda molt bo i és molt senzill de fer.
Una abraçada
Ares Bonamusa diu:
Àngels, una pregunta, hi poses llevat quimic, o amb les clares muntades ja n'hi ha prou?. Gracies.
Àngels Fernández Guillén diu:
Hola Ares. Sí que li poso llevat químic.
Per cert, et felicito per la teva intervenció tan activa i constant en el nostre blog de receptes. Salutacions
Ares Bonamusa diu:
Àngels, demà faré el pastis doncs es l'aniversari de la meva germana, gracies per l'aclariment.

Àngels,es molt maca aquesta web i trobo receptes molt interessants, realment es un luxe!!!!.

Salutacións
Ares Bonamusa diu:
Àngels, he fet el pastis de xocolata i l'he posat al meu perfil.

Ha quedat molt flonjo, moltes gràcies per compartir la recepta.

Ares
Àngels Fernández Guillén diu:
M'alegro que t'hagi agradat. T'ha quedat molt maca!
Àngels


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!