Amanida tèbia de formatge de cabra
Ingredients
- 70 g d'amanida Gourmet
- 80 g de "rulo" de formatge de cabra
- Una llesca de pa de motlle
- 35 g de bacó a tiretes primes
- 25 g de panses de Corint
- 30 cc d'oli d'oliva
- Vinagreta de vinagre de Mòdena
- Reducció de vinagre balsàmic
Opcional:
- Tomàquets xerry
- Anous o pinyons
1 racions
Utensilis
Un motllo circular per tallar el pa.
Elaboració
Posem les panses a remull amb aigua calenta durant 5 minuts o freda durant 30 minuts i a continuació les colem.
Fregim el bacó amb l'oli i reservem.
Amb un motllo petit, tallem una rodona de pa de la mida del rulo de formatge i la torrem lleugerament.
Posem el formatge a sobre del pa i el gratinem fins que estigui una mica fos.
Coloquem els enciams en un plat i anem posant per sobre: les panses, el bacó fregit i la rodanxa de formatge amb el pa.
Podem decorar l'amanida amb els tomaquets xerry tallats per la meitat i els fruits secs.
Ho amanim tot amb l'oli de fregir el beicon i amb la vinagreta.
Li tirem per sobre un cordonet de reducció de vinagre balsàmic.
20min
Notes
La vinagreta de vinagre de Mòdena es pot fer amb: 200 cc d'oli d'oliva verge, 50 cc de vinagre de Mòdena, sal i pebre. També li podem posar una culleradeta de mostassa. Posem tots els ingredients en una setrillera i els barregem bé fins que quedi una salsa ben emulsionada.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
14557 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Jo també hi afegeixo uns quants pèsols
Moltes grácies Quim. Els tornaré a fer tal com tu els fas.
Hola Quim. A mi m'agradava molt fer els seitons en vinagre pero ja no els faig perque diuen que primer s'han de congelar...
Gracies per la correcció. Es important escriure bé la nostra llengua
Avui sí que puc accedir a les receptes