Amanida tèbia de formatge de cabra

Ingredients

  • 70 g d'amanida Gourmet
  • 80 g de "rulo" de formatge de cabra
  • Una llesca de pa de motlle
  • 35 g de bacó a tiretes primes
  • 25 g de panses de Corint
  • 30 cc d'oli d'oliva
  • Vinagreta de vinagre de Mòdena
  • Reducció de vinagre balsàmic

Opcional:

  • Tomàquets xerry
  • Anous o pinyons

1 racions

Utensilis

Un motllo circular per tallar el pa.

Elaboració

Posem les panses a remull amb aigua calenta durant 5 minuts o freda durant 30 minuts i a continuació les colem.
Fregim el bacó amb l'oli i reservem.
Amb un motllo petit, tallem una rodona de pa de la mida del rulo de formatge i la torrem lleugerament.
Posem el formatge a sobre del pa i el gratinem fins que estigui una mica fos.
Coloquem els enciams en un plat i anem posant per sobre: les panses, el bacó fregit i la rodanxa de formatge amb el pa.
Podem decorar l'amanida amb els tomaquets xerry tallats per la meitat i els fruits secs.
Ho amanim tot amb l'oli de fregir el beicon i amb la vinagreta.
Li tirem per sobre un cordonet de reducció de vinagre balsàmic.

20min

Notes

La vinagreta de vinagre de Mòdena es pot fer amb: 200 cc d'oli d'oliva verge, 50 cc de vinagre de Mòdena, sal i pebre. També li podem posar una culleradeta de mostassa. Posem tots els ingredients en una setrillera i els barregem bé fins que quedi una salsa ben emulsionada.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

11861 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!