Llibrets de llaminera
Ingredients
- 2 llamineres (rellomillos) de porc
- 50 g de xorisso
- 70 g de pernil dolç
- 6 formatgets en porcions
- 1 ou
- Farina de galeta
6 racions
Elaboració
Comencem treient la punta de la llaminera, que reservarem per fer-la un altre dia a la planxa.
Tallem la carn en forma de llibrets, fent capes dobles primetes. Reservem també la part del darrere.
A mi m'han sortit nou llibrets de cada llaminera. En total n'he fet 18.
Obrim cada llibret i el farcim amb: una capa de pernil dolç, una de xorisso i un terç d'una porció de formatget.
Tanquem cada llibret presionant amb els dits, els passem per l'ou batut i després per farina de galeta.
A continuació els fregim fins que quedin rossos i els posem a sobre d'un paper absorbent.
Els podem servir acompanyats d'escalibada.
També es poden congelar abans de fregir-los i així els tindrem a punt per quan ens els volguem menjar.
30min
Notes
Aquests llibrets queden molt bé i són més tendres que els llibrets de llom.
Va molt bé tenir aquests llibrets congelats per si ve algú a dinar de manera improvitzada.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2544 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Jo també hi afegeixo uns quants pèsols
Moltes grácies Quim. Els tornaré a fer tal com tu els fas.
Hola Quim. A mi m'agradava molt fer els seitons en vinagre pero ja no els faig perque diuen que primer s'han de congelar...
Gracies per la correcció. Es important escriure bé la nostra llengua
Avui sí que puc accedir a les receptes