Llibrets de llaminera

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (2 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 2 llamineres (rellomillos) de porc
  • 50 g de xorisso
  • 70 g de pernil dolç
  • 6 formatgets en porcions
  • 1 ou
  • Farina de galeta

6 racions

Elaboració

Comencem treient la punta de la llaminera, que reservarem per fer-la un altre dia a la planxa.
Tallem la carn en forma de llibrets, fent capes dobles primetes. Reservem també la part del darrere.
A mi m'han sortit nou llibrets de cada llaminera. En total n'he fet 18.
Obrim cada llibret i el farcim amb: una capa de pernil dolç, una de xorisso i un terç d'una porció de formatget.
Tanquem cada llibret presionant amb els dits, els passem per l'ou batut i després per farina de galeta.
A continuació els fregim fins que quedin rossos i els posem a sobre d'un paper absorbent.
Els podem servir acompanyats d'escalibada.
També es poden congelar abans de fregir-los i així els tindrem a punt per quan ens els volguem menjar.

30min

Notes

Aquests llibrets queden molt bé i són més tendres que els llibrets de llom.
Va molt bé tenir aquests llibrets congelats per si ve algú a dinar de manera improvitzada.


Recepta de cuina de Llibrets de llaminera

Així és com s'han de tallar
per Àngels Fernández Guillén

Recepta de cuina de Llibrets de llaminera

Aquests ja estan fregits, a punt de menjar
per Àngels Fernández Guillén

Etiquetes: Ningú ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1642 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



3 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Hola Quim. Moltes gràcies per les teves valoracions. Per cert, on són les teves magnífiques receptes que no les trobo?
Quim Lleonart diu:
Amiga Àngels, les meves receptes dubto molt que les tornis aveure penjades a receptes.cat, per culpa de les votacions que es donen per aconseguir un premi. De totes maneres, hem tindras sempre opinant en el forum. Rep una forta abraçada. Quim Lleonart.
Àngels Fernández Guillén diu:
Em sap greu.
Feia dies que t'ho volia preguntar a traves del forum però m'ha sigut impossible enviar un comentari mitjançant el forum. Per això ho he fet a traves d'una recepta meva.
Una abraçada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!