Llibrets d'albergínia, amb formatge i cansalada fumada
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						Tipus de plat: Milanesa
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Tres albergínies de mida grossa ( hem de treure'n setze rodanxes)
- 300 grams de formatge de bola en un tros
- Vuit talls de cansalada fumada tallats fins, sense la cotna
- Sal
- Farina
- Tres ous
- Oli d'oliva
- Pa ratllat
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una paella fonda
Una paella gran
Una espàtula metàl·lica plana
Una safata rectangular gran de porcellana
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Un ratllador pel formatge
Una safata plana metàl·lica amb un paper de cuina
Una aranya de filferro
Elaboració
							Primerament, en una paella gran sense oli, marquem un minut per cada banda, els talls de cansalada, tallats en dues meitats a lo ample, i els reservem.
A part, agafem el formatge de bola, el ratllem i el reservem en un bol de vidre.
Seguidament, tallem les albergínies al biaix, en talls de mig dit de gruix els salem, els enfarinem, els fregim dos minuts per cada cara, i els reservem en una safata plana amb un paper de cuina per treure l'excés d'oli, i els reservem.
A continuació, en el marbre de la cuina, estenem vuit rodanxes d'albergínia, els hi afegim una capa de formatge ratllat, dos trossos de cansalada, i tot seguit ho tapem amb un altre tall d'albergínia, ho passem per farina, per l'ou batut, i per acabar ho passem pel pa ratllat, i ho fregim fins que veiem que els llibrets ja estan daurats, i amb l'aranya de filferro, els anem posant en una safata de porcellana, i ja els tindrem llestos per servir a taula.
														
 1h
 1h 
Notes
Aquesta recepta, la podem acompanyar : tant amb patates palla, cruixent de verdures, patates a la papillota,o qualsevol saltat de verdures.
 Etiquetes: 
						La cuina dels llibrets
 
						Etiquetes: 
						La cuina dels llibrets  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2625 visites.
 2625 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Postres i dolços
 Postres i dolços Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Altres
 Altres 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
 
 Carns
 Carns
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram