Llaminera amb salsa afruitada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 llamineres de porc tallades a daus
  • 2 pomes i 2 peres
  • 1a ceba gran
  • Oli
  • Sal
  • Farina blanca
  • Branquilló de canyella
  • 1a mica de picada
  • 1 rajolinet de vi ranci o moscatell

6 racions

Elaboració

PRIMER CAL FREGIR LES LLAMINERES PRÈVIAMENT ENFARINADES
DESPRÉS, ES RETIRA I ES POSA A COURE LA CEBA FINS QUE ES TORNA COLOR DE MEL
S'AFEGEIX LA FRUITA PELADA I ES VAN DONANT VOLTES
S'HI POSA TAMBÉ EL BRANQUILLÓ DE CANYELLA, EL VI I LA PICADA I ES VA COUENT A FOC BAIX(15-20m)
ES RETIRA TOT I ES PASSA PER LA BATEDORA I ES TORNA A LA CASSOLA JUNT AMB ELS DAUS DE CARN
LLEST PER SERVIR I MENJAR DESPRÉS D'UNS 20 MINUTS....BON PROFIT!!!!!!


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1141 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!