Salsa de calçots

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2 litre d'oli d'oliva
  • 1/2 kg de tomàquets
  • 1 ca bessa d'alls escalivats
  • 2 grans d'all crus
  • 100 grams d'ametlles torrades
  • 50 grams d'avellanes torrades
  • Una galeta maria
  • 2 cullerades de pebre vermell
  • 2 cullerades de pebrot de nyora
  • Vinagre
  • Sal

10 racions

Utensilis

Multi watt

Elaboració

Escalivarem els alls al microones i els pelarem, els posarem amb un bol fondo posarem el tomàquet, els alls crus i escalivats, les avellanes i les ametlles, la galeta, el pebre vermell, la nyora, una mica de sal, i passarem pel multi-watt i farem la salsa,i li posarem un raig de vinagre i la tastarem per que estigui al punt. Rectificarem, si convé de sal o vinagre.
Aquesta salsa queda mol bona per que al punt i es la mida perfecte per deu persones.

35min

Notes

1 minut al microones els alls
La tomàquet de pot triturades


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

10346 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:


2 comentaris:

Gemma queralt blasi diu:
podries indicar el temps d'escalivar els alls i els tomàquets?
gràcies!
Antonieta Mediavilla Montfort diu:
Els alls 1 minut al microones i la tomàquet de pot triturade.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!