Rosquilles

Categoria:
Típica de: Espanya → catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 ous
  • 8 cullerades de sucre
  • 8 cullerades de llet
  • 8 cullerades oli d'oliva
  • 3 cullerades de cafè de llevat
  • Farina
  • Oli d'oliva
  • Sucre llustre
  • Una mica de sal
  • Oli de gira-sol

10 racions

Utensilis

La cullera que sigui un cullera sopera.
I una paella per fregir

Elaboració

Agafarem els ous i deixarem els rovells de banda, mentre muntarem les clares a punt de neu amb una mica de sal, quan les clares estiguin muntades i posarem els rovells, el sucre, la llet, l'oli d'oliva i les cullerades de llevat, i anirem posant la farina i ho remenarem tot junt i quan es desenganxa ho posarem damunt del mabre i treballarem la pasta i li posarem un raig d'oli d'oliva fins que la pasta no s'apegui al marbre.
Podem agafar la pasta començar a fer rosquilles, també posarem la paella al foc amb el oli de gira-sol i anirem freguin les rosquilles i quan les traurem del foc es posarem al damunt de paper de cuina i li posarem el sucre de llustre i l'anirem posant en una cassola i una botella amb esprai amb anís ho ruixem pel damunt.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2814 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: