Pastís sense Farina

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Dieta: celíaca
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 280 gram de xocolata per fondre
  • 8 ous
  • 115 gram de mantega
  • 75 gram de sucre
  • Una mica de sucre glast

8 racions

Utensilis

Llauna pel forn

Elaboració

Partim el xocolata, i el posem amb un vol al bany maria, amb la mantega tallada a daus.
Separem las clares del rovell.
Batem els rovell amb el sucre i agregem el xocolate tebi, sense no parar de remoure per que no quedi el ou pres.
Batem les clares a punt de neu amb un polset de sal, i afegim la mitat de la crema de la xocolata.
Remenem bé i afegim la resta de la crema de xocolata.
Greixar un motlle de silicona amb mantega i li posarem la crema del pastís i el posarem al forn que prèviament que estigui el forn calen a 175 graus, que es cogui uns 35 minuts ,el posarem damunt de una reixeta per que es refredi, i li posarem pel damunt un pols de sucre glast. (també el podem obri per la mitat i posar-li malm alada)

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1681 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Nuri Valles diu:
Encara que no en puc menjar,crec que deu estar mol bo


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!