Torro d' Avellanes
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						
						Típica de: Catalunya
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- Avellanes dos gots del d'aigua
- Sucre sis cullerades soperes
- Mel quatre cullerades soperes
- Aigua dues cullerades soperes
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una cassola
Cullera de fusta
Paper vegetal
Espatulat de fusta 
Elaboració
							Trencarem l'avellanes, i les traurem de les crostes i quan estaran les posarem amb una cassola al foc, junt amb el sucre la mel i l'aigua.
Quan estiguin a la cassola anirem tot el rato sencer parar de remenar amb una cullera de fusta i quan veurem que el caramel està molt fet, abocarem el torro sobre un paper vegetal i no cens enganxara o també el podeu posar amb un motle   , i amb una espatulat de fusta el aplanarem , sobre tot tingueu conta de no cremar-se.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						Torro d'Avellanes
 
						Etiquetes: 
						Torro d'Avellanes  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3465 visites.
 3465 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Carns
 Carns 
  Crema
 Crema 
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram