Torro d' Avellanes

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Avellanes dos gots del d'aigua
  • Sucre sis cullerades soperes
  • Mel quatre cullerades soperes
  • Aigua dues cullerades soperes

4 racions

Utensilis

Una cassola
Cullera de fusta
Paper vegetal
Espatulat de fusta

Elaboració

Trencarem l'avellanes, i les traurem de les crostes i quan estaran les posarem amb una cassola al foc, junt amb el sucre la mel i l'aigua.
Quan estiguin a la cassola anirem tot el rato sencer parar de remenar amb una cullera de fusta i quan veurem que el caramel està molt fet, abocarem el torro sobre un paper vegetal i no cens enganxara o també el podeu posar amb un motle , i amb una espatulat de fusta el aplanarem , sobre tot tingueu conta de no cremar-se.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

959 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!