Torro d' Avellanes

Categoria:
EstaciĂł:    
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Avellanes dos gots del d'aigua
  • Sucre sis cullerades soperes
  • Mel quatre cullerades soperes
  • Aigua dues cullerades soperes

4 racions

Utensilis

Una cassola
Cullera de fusta
Paper vegetal
Espatulat de fusta

ElaboraciĂł

Trencarem l'avellanes, i les traurem de les crostes i quan estaran les posarem amb una cassola al foc, junt amb el sucre la mel i l'aigua.
Quan estiguin a la cassola anirem tot el rato sencer parar de remenar amb una cullera de fusta i quan veurem que el caramel estĂ  molt fet, abocarem el torro sobre un paper vegetal i no cens enganxara o tambĂŠ el podeu posar amb un motle , i amb una espatulat de fusta el aplanarem , sobre tot tingueu conta de no cremar-se.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Torro d' Avellanes

Enllaça aquesta recepta:

914 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!