Torro d' Avellanes

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Avellanes dos gots del d'aigua
  • Sucre sis cullerades soperes
  • Mel quatre cullerades soperes
  • Aigua dues cullerades soperes

4 racions

Utensilis

Una cassola
Cullera de fusta
Paper vegetal
Espatulat de fusta

Elaboració

Trencarem l'avellanes, i les traurem de les crostes i quan estaran les posarem amb una cassola al foc, junt amb el sucre la mel i l'aigua.
Quan estiguin a la cassola anirem tot el rato sencer parar de remenar amb una cullera de fusta i quan veurem que el caramel està molt fet, abocarem el torro sobre un paper vegetal i no cens enganxara o també el podeu posar amb un motle , i amb una espatulat de fusta el aplanarem , sobre tot tingueu conta de no cremar-se.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3362 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: