Mandonguilles amb avellanes i ceps
Categoria:
Carns
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300g de carn de vedella picada
- 3oog de carn de porc picada
- 250 g d'avellanes DOReus torrades
- Una mica de molla de pa del dia abans
- Una mica de llet per mullar la molla de pa
- Un ou
- Una mica de farina per arrebossar les mandonguilles
- Sal, pebre i oli
- Mitja dotzena d'allets tendres
- Uns quants ceps, en aquest cas eren congelats
6 racions
Elaboració
Vaig agafar 300g de carn de vedella picada i la vaig barrejar amb 300g de carn de porc, picada també. A banda vaig picar 250g de "vellanes" torrades i les vaig barrejar ben barrejades amb la carn. Vaig xopar una molla de pa amb llet i un ou i ho vaig estar treballant tot una bona estona. Salat i salpebrat al gust. Vaig fer les mandonguilles i les vaig arrebossar amb una miqueta de farina. Immediatament fregides i reservades. A l'oli del fregit hi vaig posar mitja dotzena d'allets tendres perquè es sofregissin i després hi vaig posar les mandonguilles, mig cobertes de caldo i una miqueta de vi ranci. Una bona estona fent-xup a foc baixet i quan el líquid ja havia minvat força hi vaig posar uns quants ceps talladets ( eren congelats). Xup-xup una estoneta més fins que vaig veure que la salseta s'havia reduït prou i que els ceps ja eren cuits.
1h
Etiquetes: Avellanes DOReus Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4251 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.