Mandonguilles amb avellanes i ceps

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300g de carn de vedella picada
  • 3oog de carn de porc picada
  • 250 g d'avellanes DOReus torrades
  • Una mica de molla de pa del dia abans
  • Una mica de llet per mullar la molla de pa
  • Un ou
  • Una mica de farina per arrebossar les mandonguilles
  • Sal, pebre i oli
  • Mitja dotzena d'allets tendres
  • Uns quants ceps, en aquest cas eren congelats

6 racions

Elaboració

Vaig agafar 300g de carn de vedella picada i la vaig barrejar amb 300g de carn de porc, picada també. A banda vaig picar 250g de "vellanes" torrades i les vaig barrejar ben barrejades amb la carn. Vaig xopar una molla de pa amb llet i un ou i ho vaig estar treballant tot una bona estona. Salat i salpebrat al gust. Vaig fer les mandonguilles i les vaig arrebossar amb una miqueta de farina. Immediatament fregides i reservades. A l'oli del fregit hi vaig posar mitja dotzena d'allets tendres perquè es sofregissin i després hi vaig posar les mandonguilles, mig cobertes de caldo i una miqueta de vi ranci. Una bona estona fent-xup a foc baixet i quan el líquid ja havia minvat força hi vaig posar uns quants ceps talladets ( eren congelats). Xup-xup una estoneta més fins que vaig veure que la salseta s'havia reduït prou i que els ceps ja eren cuits.

1h

Per


Recepta de cuina de Mandonguilles amb avellanes i ceps

per Dolça

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1668 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!