 
						Crema de patata violeta amb trompetes i encenalls de pernil
												Categoria: 
						
						 Sopes i cremes
 
						Sopes i cremes
						
						
						
						Tipus de plat: Crema
						
						
						
						Estació:  tardor
 tardor 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Un quilo de patates violeta
- Una ceba petita
- Unes quantes trompetes de la mort
- Encenalls de pernil
- All i julivert picats
- Oove
 6 racions
 6 racions
Elaboració
							Fem, amb les patates violeta, un puré de la manera com acostumem a fer-lo. En el meu cas he bullit les patates amb pell i les he deixat refredar abans de pelar-les.
Mentrestant he picat la ceba molt fina i la he sofregit en una mica d'oove fins que ha quedat transparent.
En un bol he posat les patates i la ceba i una mica de l'aigua de bullir les patates i ho he triturat bé, fins aconseguir un puré de  la textura i espessor que ens agrada.
A part , en una paella hi he posat els encenalls de pernil i quan han començat a estar cuits hi he afegit les trompetes. ho he estat saltejant un parell de minuts, hi he afegit una culleradeta d'all i julivert picats ben fins i ho he tret del foc, sense deixar de remenar en un momentet ho he tingut a punt.
														
Notes
He agafat una copa grossa, la he omplert fins la meitat amb la crema i al mig hi he posat una cullerada de trompetes i pernil, ho he regat amb una culleradeta de l'oli que ha quedat a la paella... i cap a taula, on teniu un ooooohhhh assegurat, algú que ho tasta amb posat incrèdul i al final unes copes buides i ben netes que marxaran cap a la cuina, amb la satisfacció d'haver sorprès a tothom!
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3131 visites.
 3131 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 30 min.
 30 min. Llegums i verdures
 Llegums i verdures Postres i dolços
 Postres i dolços Natilles
 Natilles 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns
 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram