Crema de patata violeta amb trompetes i encenalls de pernil

Ingredients

  • Un quilo de patates violeta
  • Una ceba petita
  • Unes quantes trompetes de la mort
  • Encenalls de pernil
  • All i julivert picats
  • Oove

6 racions

Elaboració

Fem, amb les patates violeta, un puré de la manera com acostumem a fer-lo. En el meu cas he bullit les patates amb pell i les he deixat refredar abans de pelar-les.
Mentrestant he picat la ceba molt fina i la he sofregit en una mica d'oove fins que ha quedat transparent.
En un bol he posat les patates i la ceba i una mica de l'aigua de bullir les patates i ho he triturat bé, fins aconseguir un puré de la textura i espessor que ens agrada.
A part , en una paella hi he posat els encenalls de pernil i quan han començat a estar cuits hi he afegit les trompetes. ho he estat saltejant un parell de minuts, hi he afegit una culleradeta d'all i julivert picats ben fins i ho he tret del foc, sense deixar de remenar en un momentet ho he tingut a punt.

Notes

He agafat una copa grossa, la he omplert fins la meitat amb la crema i al mig hi he posat una cullerada de trompetes i pernil, ho he regat amb una culleradeta de l'oli que ha quedat a la paella... i cap a taula, on teniu un ooooohhhh assegurat, algú que ho tasta amb posat incrèdul i al final unes copes buides i ben netes que marxaran cap a la cuina, amb la satisfacció d'haver sorprès a tothom!

Per


Recepta de cuina de Crema de patata violeta amb trompetes i encenalls de pernil
Un plat que sorpren sensorialment
per Dolça

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2735 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: