Crema de patata violeta amb trompetes i encenalls de pernil
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo de patates violeta
- Una ceba petita
- Unes quantes trompetes de la mort
- Encenalls de pernil
- All i julivert picats
- Oove
6 racions
Elaboració
Fem, amb les patates violeta, un puré de la manera com acostumem a fer-lo. En el meu cas he bullit les patates amb pell i les he deixat refredar abans de pelar-les.
Mentrestant he picat la ceba molt fina i la he sofregit en una mica d'oove fins que ha quedat transparent.
En un bol he posat les patates i la ceba i una mica de l'aigua de bullir les patates i ho he triturat bé, fins aconseguir un puré de la textura i espessor que ens agrada.
A part , en una paella hi he posat els encenalls de pernil i quan han començat a estar cuits hi he afegit les trompetes. ho he estat saltejant un parell de minuts, hi he afegit una culleradeta d'all i julivert picats ben fins i ho he tret del foc, sense deixar de remenar en un momentet ho he tingut a punt.
Notes
He agafat una copa grossa, la he omplert fins la meitat amb la crema i al mig hi he posat una cullerada de trompetes i pernil, ho he regat amb una culleradeta de l'oli que ha quedat a la paella... i cap a taula, on teniu un ooooohhhh assegurat, algú que ho tasta amb posat incrèdul i al final unes copes buides i ben netes que marxaran cap a la cuina, amb la satisfacció d'haver sorprès a tothom!
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2735 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.