Coc de matafaluga
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 ous
- 200g de sucre
- 1 iogurt natural
- 250g de farina
- un sobret de llevat químic
- 100ml d'oli d'oliva
- 100ml d'anís
- una cullerada de matafaluga
10 racions
Elaboració
Posem el forn a preescalfar a 200º.
Barregem els ous i el sucre i els batem a punt de cinta.
Vigilant que no ens baixi la barreja hi afegim el iogurt, l'anís i l'oli i al final la farina barrejada amb el llevat.
Al darrer moment hi posem una cullerada de matafaluga.
Aboquem la barreja en un motlle que haurem preparat amb farina i oli i ho posem al forn, una mitja hora, a 200º.
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2477 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
són molt bones aquestes tomaques quim... acompanyant la carn a la brassa a casa triomfen! PTNTS Dolça
Celebro que t'agradi Àngels. Si el fas ja em diràs què t'ha semblat.
Hola; Tinc farina de garrofa i fa dies que em ronda pel cap provar de fer un coc. Queda ben esponjós? I el gust? m'han...
I si no és divendres sant també és esplèndida aquesta recepta!! A casa nostra per divendres sant cassoleta de bacallà...
La ratafia fa la mateixa funció de l'anís, de deixar-la brillant del damunt????