Coc de matafaluga

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 ous
  • 200g de sucre
  • 1 iogurt natural
  • 250g de farina
  • un sobret de llevat químic
  • 100ml d'oli d'oliva
  • 100ml d'anís
  • una cullerada de matafaluga

10 racions

Elaboració

Posem el forn a preescalfar a 200º.
Barregem els ous i el sucre i els batem a punt de cinta.
Vigilant que no ens baixi la barreja hi afegim el iogurt, l'anís i l'oli i al final la farina barrejada amb el llevat.
Al darrer moment hi posem una cullerada de matafaluga.
Aboquem la barreja en un motlle que haurem preparat amb farina i oli i ho posem al forn, una mitja hora, a 200º.

45min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7117 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Ares Bonamusa diu:
Dolça, aquest coc es boníssim jo en faig un de semblant, felicitats.

Ares
Dolça diu:
Moltes gràcies a TOTS i TOTES! Gràcies a vosaltres aquesta recepta ha aconseguit ser la més votada del mes de maig.

PTNTS
Dolça
Ares Bonamusa diu:
Dolça, moltes felicitats!!!.


Ares
Joan Corminas diu:
Felicitats per haver guanyat amb la recepta més votada del mes de maig, com em demanes xocolata!!! ja he complert amb el teu desig!!! Seguire enviant més

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: