Coc de matafaluga
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Pastís
						Recepta per forn
						
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 4 ous
- 200g de sucre
- 1 iogurt natural
- 250g de farina
- un sobret de llevat químic
- 100ml d'oli d'oliva
- 100ml d'anís
- una cullerada de matafaluga
 10 racions
 10 racions
Elaboració
							Posem el forn a preescalfar a 200º.
Barregem els ous i el sucre i els batem a punt de cinta.
Vigilant que no ens baixi la barreja hi afegim el iogurt, l'anís i l'oli i al final la farina barrejada amb el llevat.
Al darrer moment hi posem una cullerada de matafaluga.
Aboquem la barreja en un motlle que haurem preparat amb farina i oli i ho posem al forn, una mitja hora, a 200º.
														
 45min
  45min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 7258 visites.
 7258 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)


 
  Altres
 Altres Pa
 Pa
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram