Pa de 4 espècies i matafaluga

Ingredients

  • 200 grams de farina de sègol
  • 100 grams de farina de força
  • 1 cullerada sopera de mel de canya
  • 200ml d'aigua
  • 1 cullerada de postres de sal
  • 2 cullerades de postres de llevat de pa (sec)
  • 1 culleradeta de cafè de matafaluga (o anís) en gra
  • 1 culleradeta de cafè de 4 espècies (canyella, gingebre, clau i nou moscada)

5 racions

Elaboració

Pesar els ingredients.
Posar-los a la panificadora en aquest ordre: aigua, mel de canya, sal, farines, llevat, espècies i matafaluga.
Posar-ho amb un programa llarg (més o menys unes 3 hores) amb cocció inclosa.

3h 10min

Notes

Us sortiran unes 10 llesques de pa molt nutritiu i boníssim per esmorzar.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4526 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: