Pa de 4 espècies i matafaluga

Ingredients

  • 200 grams de farina de sègol
  • 100 grams de farina de força
  • 1 cullerada sopera de mel de canya
  • 200ml d'aigua
  • 1 cullerada de postres de sal
  • 2 cullerades de postres de llevat de pa (sec)
  • 1 culleradeta de cafè de matafaluga (o anís) en gra
  • 1 culleradeta de cafè de 4 espècies (canyella, gingebre, clau i nou moscada)

5 racions

Elaboració

Pesar els ingredients.
Posar-los a la panificadora en aquest ordre: aigua, mel de canya, sal, farines, llevat, espècies i matafaluga.
Posar-ho amb un programa llarg (més o menys unes 3 hores) amb cocció inclosa.

3h 10min

Notes

Us sortiran unes 10 llesques de pa molt nutritiu i boníssim per esmorzar.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1819 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!