Pa de 4 espècies i matafaluga
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						Tipus de plat: Pa
						Recepta per panificadora
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 200 grams de farina de sègol
- 100 grams de farina de força
- 1 cullerada sopera de mel de canya
- 200ml d'aigua
- 1 cullerada de postres de sal
- 2 cullerades de postres de llevat de pa (sec)
- 1 culleradeta de cafè de matafaluga (o anís) en gra
- 1 culleradeta de cafè de 4 espècies (canyella, gingebre, clau i nou moscada)
 5 racions
 5 racions
Elaboració
							Pesar els ingredients.
Posar-los a la panificadora en aquest ordre: aigua, mel de canya, sal, farines, llevat, espècies i matafaluga.
Posar-ho amb un programa llarg (més o menys unes 3 hores) amb cocció inclosa.
														
 3h 10min
 3h 10min 
Notes
Us sortiran unes 10 llesques de pa molt nutritiu i boníssim per esmorzar.
 Etiquetes: 
						Pans  Per esmorzar
 
						Etiquetes: 
						Pans  Per esmorzar  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4630 visites.
 4630 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram