Quiche de salmó

Ingredients

  • Per la massa
  • ....................
  • 270grs de farina-1/2cullera de sal-160grs de mantega-2rovells d'ou-
  • Per el relleno
  • ..........................
  • 350grs de filet de salmó fresc sense pell-225grs de salmó fumat-4ous-1got de llet-1got de nata liquida-175gra de formatge de cabra-1cullerada d'estragó picat-sal-pebre-

4 racions

Utensilis

Un forn, un motlle, un rodet per estirar la massa i una espatula de fusta .

Elaboració

Primer de tot preparem la massa , feta una bola i la reservem a la nevera embolicada amb paper film, durant mitja hora almenys. Després l'estirem sobre uns superfície empolvorada amb farina, fina a formar un disc i després folrem un motlle untat amb mantega. Punxem la massa per varis llocs i la deixem reposar a la nevera mitja hora. Després fem coure la massa tota sola al forn a 200 graus durant 25 minuts. La traiem del forn i deixem que es templa una mica. Mentrestant trossegem el salmó fresc i el posem a la massa junt amb el salmó fumat. Batem els ous amb sal,pebre, la nata, la llet i l'estragó. Posem aquesta mescla a la massa i escampem amb una cullera de fusta per repartir per igual. Tallem el formatge a llesques fines i el posem a sobre. Posem al forn durant mitja hora o mes , segons veiem que qualli el relleno.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6478 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: