Quiche de gambes
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 1 full de pasta de brise
- 25gr. de margarina
- 1 ceba picada
- 2 ous batuts
- 100gr. de matò
- 2 cullerades de crema de llet
- 2 cullerades de julivert picat
- Sal
- Pebre blanc
- 100gr. de gambàs pelades
- Una rameta de julivert per adornar
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Estén la massa damunt de una superfície lleugerament estirada i forre 4 motlles petits para quiches. 
Punxa-la lleugerament amb una forquilla, tapa-la amb paper de plata. Posa-la el forn a 200º durant 10 minuts.
Mentrestant, fondrem en una cassola la margarina, i afegirem la ceba i la sofregirem a foc lent durant 3 minuts.
Posem els ous el matò la crema de llet i el julivert en un bol, salpebrem al teu gust i ho remenem ben fort.Afegirem la ceba i les gambàs. Tot seguit anirem a omplir els 4 motlles.
Introduir dins el forn a temperatura mitja (175º) durant 20 minuts.Adornarem amb el julivert ben petit.
														
 1h
 1h 
Notes
Es serveix ben calent.
 Etiquetes: 
						Entrnas
 
						Etiquetes: 
						Entrnas  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3714 visites.
 3714 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)


 Carns
 Carns Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  
  
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram