Quiche de gambes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 full de pasta de brise
  • 25gr. de margarina
  • 1 ceba picada
  • 2 ous batuts
  • 100gr. de matò
  • 2 cullerades de crema de llet
  • 2 cullerades de julivert picat
  • Sal
  • Pebre blanc
  • 100gr. de gambàs pelades
  • Una rameta de julivert per adornar

4 racions

Elaboració

Estén la massa damunt de una superfície lleugerament estirada i forre 4 motlles petits para quiches.
Punxa-la lleugerament amb una forquilla, tapa-la amb paper de plata. Posa-la el forn a 200º durant 10 minuts.
Mentrestant, fondrem en una cassola la margarina, i afegirem la ceba i la sofregirem a foc lent durant 3 minuts.
Posem els ous el matò la crema de llet i el julivert en un bol, salpebrem al teu gust i ho remenem ben fort.Afegirem la ceba i les gambàs. Tot seguit anirem a omplir els 4 motlles.
Introduir dins el forn a temperatura mitja (175º) durant 20 minuts.Adornarem amb el julivert ben petit.

1h

Notes

Es serveix ben calent.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3665 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Sembla molt bona aquesta recepta. Me l'apunto!
Lourdes Xargayo diu:
Una pregunta....si no tens recuit..., si pot posar formatge fresc ??? gràcies!!!
Milagros Gispert Pedrola diu:
Lourdes soc la Milagros: Jo no ho he provat, potser que tambe vaiji be.


Fins un altre.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: