Gambes escaldades amb llorer

Categoria:
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 6 gambes
  • Un pols de sal
  • Un pols de pebres varis molts
  • 2 fulles de llorer
  • Uns trossos de llimona

1 racions

ElaboraciĂł

Posem un cassĂł al foc amb aigua, un pols de sal, els pebres i les fulles de llorer.
Esperem que arrenqui el bull.
Un cop arrenqui el bull, abaixem el foc al mĂ­nim i afegim les gambes. Deixem fer durant cinc minuts.
L'ideal seria que fossin gambes fresques, les de la foto no ho sĂłn pas, sĂłn gambes de crisi...
Un cop passats els cinc minuts, les escorrem i les servim en un plat acompanyades d'uns trossos de llimona que recomano espremuda sobre les gambes al moment de menjar.

20min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Gambes escaldades amb llorer

Enllaça aquesta recepta:

827 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



1 comentaris:

Lourdes Xargayo diu:
Ostres Jordi. De nou sembla que te vulgui portar la contraria, però es que la llimona jo no la poso mai a cap peix, penso que "mata" el gust del peix, Com diuen, entre gustos no hia ha res escrit. Una abraçada


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!