Gambes escaldades amb llorer
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 6 gambes
- Un pols de sal
- Un pols de pebres varis molts
- 2 fulles de llorer
- Uns trossos de llimona
1 racions
Elaboració
Posem un cassó al foc amb aigua, un pols de sal, els pebres i les fulles de llorer.
Esperem que arrenqui el bull.
Un cop arrenqui el bull, abaixem el foc al mínim i afegim les gambes. Deixem fer durant cinc minuts.
L'ideal seria que fossin gambes fresques, les de la foto no ho són pas, són gambes de crisi...
Un cop passats els cinc minuts, les escorrem i les servim en un plat acompanyades d'uns trossos de llimona que recomano espremuda sobre les gambes al moment de menjar.
20min
Etiquetes:
Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1227 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.