Gambes escaldades amb llorer

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 gambes
  • Un pols de sal
  • Un pols de pebres varis molts
  • 2 fulles de llorer
  • Uns trossos de llimona

1 racions

Elaboració

Posem un cassó al foc amb aigua, un pols de sal, els pebres i les fulles de llorer.
Esperem que arrenqui el bull.
Un cop arrenqui el bull, abaixem el foc al mínim i afegim les gambes. Deixem fer durant cinc minuts.
L'ideal seria que fossin gambes fresques, les de la foto no ho són pas, són gambes de crisi...
Un cop passats els cinc minuts, les escorrem i les servim en un plat acompanyades d'uns trossos de llimona que recomano espremuda sobre les gambes al moment de menjar.

20min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

931 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Lourdes Xargayo diu:
Ostres Jordi. De nou sembla que te vulgui portar la contraria, però es que la llimona jo no la poso mai a cap peix, penso que "mata" el gust del peix, Com diuen, entre gustos no hia ha res escrit. Una abraçada


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!