Saquets de verdures i gambes
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Pebre verd i roig, carabasseta, gambes, brou de peix, nata de cuina, nou moscada, pebre negre i sal. Pasta brik.
Elaboració
Avui treballarem amb la pasta Brik, una recepta amb verdures i gambes que paga la pena.
Aquesta pasta la podeu trobar en molts supermercats o tendes delicatessen.
Qualsevol verdura que tindrem és bona, jo en aquesta ocasió he gaudit de les bondats de la carabasseta, el pebre verd i roig, i pastanaga.
Primer tallarem en daus les verdures i les passem per planxa a foc fluix uns 20 minuts, després afegirem les gambes i deixarem uns 3 minuts, afegim pebre negre i ratllem un poc de nou moscada al damunt de les verdures.
Ja tindrem preparat el nostre farcit per als saquets.
Preparem la pasta brik i al fons afegirem un poc de farina. Seguidament farcim els "saquets" amb les verdures les nugarem amb un cordellet de cuina o una rameta de julivert.
Pintem els saquets amb un ou batut amb pebre negre i sal.
Ficarem al forn fort uns 10 minuts i ja podrem gaudir del nostre saquet de verdures i gambes.
La salsa la preparem amb un brou de peix i els caps de les gambes, colem i afegim un poc de nata de cuina i deixarem reduir.
La presentació com ja podeu vorer, molt senzill i el resultat excel·lent.
1h
Etiquetes: Pasta brick Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4620 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.