Arròs al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Països Catalans
Dieta: hipocalòrica
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Costelles de porc
  • cansalada
  • arròs
  • 2 creïlles
  • 2 tomaques
  • 1 cabeça d'alls
  • cigrons
  • botifarres de carn i de ceba
  • uns xoriçets
  • pimentó dolç o de la Vera
  • oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Cassola de fang 35 cmts per 4/6 persones.

Elaboració

Coure les costelles i la cansalada, unes dos hores a foc mig-suau i reservar el brou.
Aparteu la carn, deixar escórrer i fregir amb oli també fregir les creïlles tallades amb rodanxes.
Seguidament fregirem les botifarres els xoriçets i la cabeça d'alls, retirem i reservem.
Amb aquest oli sofregim l'arròs amb tranquilitat té que quedar ben fet.
Ja anem a treballar en la cassola de fang, afegim tots els ingredients amb un cert ordre i afegirem per ultim el brou que tindrem reservat. Sempre el doble de brou que d'arròs, 4 gots d'arròs=vuit gots d'aigua.
Per ultim afegim les creïlles i les tomaques crues a rodanxes, ficarem al forn a 200º uns 45' minuts.

2h


Recepta de cuina de Arròs al forn

Arròs al forn.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

14407 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Asela Masià diu:
Bona recepta, típica del País Valencià. Jo també en faig de tant en tant i, a casa ens agrada molt.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: