Arròs al forn
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Països Catalans
Dieta: hipocalòrica
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Costelles de porc
- cansalada
- arròs
- 2 creïlles
- 2 tomaques
- 1 cabeça d'alls
- cigrons
- botifarres de carn i de ceba
- uns xoriçets
- pimentó dolç o de la Vera
- oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Cassola de fang 35 cmts per 4/6 persones.
Elaboració
Coure les costelles i la cansalada, unes dos hores a foc mig-suau i reservar el brou.
Aparteu la carn, deixar escórrer i fregir amb oli també fregir les creïlles tallades amb rodanxes.
Seguidament fregirem les botifarres els xoriçets i la cabeça d'alls, retirem i reservem.
Amb aquest oli sofregim l'arròs amb tranquilitat té que quedar ben fet.
Ja anem a treballar en la cassola de fang, afegim tots els ingredients amb un cert ordre i afegirem per ultim el brou que tindrem reservat. Sempre el doble de brou que d'arròs, 4 gots d'arròs=vuit gots d'aigua.
Per ultim afegim les creïlles i les tomaques crues a rodanxes, ficarem al forn a 200º uns 45' minuts.
2h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
13501 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.