Carxofes amb gambes
Ingredients
- 3 carxofes per persona.
- 3 gambes per persona.
- 2 grans d'all.
- Sal i oli.
Elaboració
Netejar les carxofes i tallar-les en quatre i cada quart per la meitat, posar-les en el got del Thermomix amb oli a ull, els dos grans d'all i sal. Programar 15 minuts, temperatura Varoma, velocitat cullera i gir a l'esquerra. Quan falti 2 minuts perquè acabi el temps afegir les gambes.
20min
Notes
L'oli sobrant ho podeu fer servir per fer paella.

Etiquetes:
Carxofa
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5465 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies per comentar, ja ni m'en recordava que algún dia vaig escriure tot estes receptes.
Bona nit Marcel, pos tinc que portar-te la contraria en això, quan alguna vegada em comsumit nocilla de compra, li hem...
Hola Mestre, ja ni recordaba que tenien això que ho van fer a clase, jejejeje Temperatura varoma ara passats 10 anys ja...
Jordi, per a probar-lo Felicitats!!!
Aixo pareix dificil pero no ho es tant, i els meus invitats van quedar maravellats, per la presencia i per lo bo que estaba.