Platillo de carxofes i xipirons

Categoria:
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • All i julivert picat,120gr.de xipis,4ó5 carxofes,sopa de peix(pot ser tetra brick),pernil tallat a cuadrets petits,oli oliva i sal

2 racions

Utensilis

sopa de peix ,tetra brick,

Elaboració

primer lloc neteja les carxofes i les talles a gra d'all,les saltejes ben rosetes i les reserves.possem una paella ben calenta amb un raigs d'oli posses l'all i de seguida els xipis tot seguit el pernil tallat un punt de sal i el julivert i les carxofes finalment possem un xic de sopa de peix i llestos per degustar

15min

Notes

hi pots afaguir esparrecs verds de temporada,xipirons congelats per redui costos del plat


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2985 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Molt guapo aquest platillo, m´agraden molt els platillos.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: