Platillo de carxofes i xipirons

Categoria:
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • All i julivert picat,120gr.de xipis,4ó5 carxofes,sopa de peix(pot ser tetra brick),pernil tallat a cuadrets petits,oli oliva i sal

2 racions

Utensilis

sopa de peix ,tetra brick,

Elaboració

primer lloc neteja les carxofes i les talles a gra d'all,les saltejes ben rosetes i les reserves.possem una paella ben calenta amb un raigs d'oli posses l'all i de seguida els xipis tot seguit el pernil tallat un punt de sal i el julivert i les carxofes finalment possem un xic de sopa de peix i llestos per degustar

15min

Notes

hi pots afaguir esparrecs verds de temporada,xipirons congelats per redui costos del plat


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3552 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Molt guapo aquest platillo, m´agraden molt els platillos.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: