Platillo de carxofes i xipirons
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  hivern
 hivern 
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- All i julivert picat,120gr.de xipis,4ó5 carxofes,sopa de peix(pot ser tetra brick),pernil tallat a cuadrets petits,oli oliva i sal
 2 racions
 2 racions
Utensilis
sopa de peix ,tetra brick,
Elaboració
							primer lloc neteja les carxofes i les talles a gra d'all,les saltejes ben rosetes i les reserves.possem una paella ben calenta amb un raigs d'oli posses l'all i de seguida els xipis tot seguit el pernil tallat un punt de sal i el julivert i les carxofes finalment possem un xic de sopa de peix i llestos per degustar
														
 15min
  15min 
Notes
hi pots afaguir esparrecs verds de temporada,xipirons congelats per redui costos del plat
 Etiquetes: 
						Platillos
 
						Etiquetes: 
						Platillos  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3552 visites.
 3552 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram