Cassola de pollastre i carxofes amb arròs caldós i vi blanc
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						
						
						Típica de:  Espanya → Cataluna-La Llagosta
 Espanya → Cataluna-La Llagosta
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 1 pollastre mitjà (amb el fetge)
- 2 carxofes
- 350 g d’arròs
- 1 pebrot morrut
- 1 all
- 1 ceba
- 100 g de pèsols
- 100 g de faves
- 1 fulla de llorer
- 1 nyora
- 1 l de brou de pollastre
- 1/2 got de vi blanc
- Oli, sal, julivert, safrà
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Fregiu amb un xic d’oli el pollastre tallat a trossos i salat.
A part, coeu el pebrot i reserveu-lo. 
En una cassola de fang amb oli, sofregiu la ceba a foc lent. 
Afegiu a la cassola les carxofes tallades a quarts i la fulla de llorer. 
Tot seguit, aboqueu-hi el brou, el pollastre, els pèsols i les faves. 
Piqueu en el morter el fetge cuit, l’all, el julivert, el safrà i la carn de la nyora, i ho barregeu
tot amb el vi. 
Incorporeu la picada a la cassola juntament amb el pebrot. 
Finalment, hi afegireu l’arròs i el deixareu coure uns 20 minuts. 
Serviu el plat al moment, ben caldós.
														
 Etiquetes: 
						Arros  Carxofes  Pollastre
 
						Etiquetes: 
						Arros  Carxofes  Pollastre  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3080 visites.
 3080 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Paella
 Paella 60 min.
 60 min. Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram