Cassola de pollastre i carxofes amb arròs caldós i vi blanc
Categoria:
Altres
Típica de: Espanya → Cataluna-La Llagosta
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pollastre mitjà (amb el fetge)
- 2 carxofes
- 350 g d’arròs
- 1 pebrot morrut
- 1 all
- 1 ceba
- 100 g de pèsols
- 100 g de faves
- 1 fulla de llorer
- 1 nyora
- 1 l de brou de pollastre
- 1/2 got de vi blanc
- Oli, sal, julivert, safrà
4 racions
Elaboració
Fregiu amb un xic d’oli el pollastre tallat a trossos i salat.
A part, coeu el pebrot i reserveu-lo.
En una cassola de fang amb oli, sofregiu la ceba a foc lent.
Afegiu a la cassola les carxofes tallades a quarts i la fulla de llorer.
Tot seguit, aboqueu-hi el brou, el pollastre, els pèsols i les faves.
Piqueu en el morter el fetge cuit, l’all, el julivert, el safrà i la carn de la nyora, i ho barregeu
tot amb el vi.
Incorporeu la picada a la cassola juntament amb el pebrot.
Finalment, hi afegireu l’arròs i el deixareu coure uns 20 minuts.
Serviu el plat al moment, ben caldós.
Etiquetes:
Arros Carxofes Pollastre
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1029 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c