Cuixetes de pollastre farcides de llonganisa
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 cuixes de pollastre deshosades
- 4 talls de llonganissa
- 1cabeça d'alls
- 1ceba gran tallada amb 6 trossos
- 1raig de vi ranci
- 16 prunes
- 40grms de pinyons
- Oli d'oliva i sal
- 1 fulle de llorer
4 racions
Elaboració
Amb les cuixes deshosades, posar el tall de llonganissa i lligar, perque quedi ben agafat
(Aquest pas el podeu demanar a la carnisera i quedara molt millor perque elles i posen una malla)
Amb una cassola amb oli, rostir les cuixes, afegim els alls la ceba i la fulla de llorer
Deixem enrisir tot a foc lent, despres aixecamen el foc i tirarem el raig de vi ranci
i posarem les prunes i finalment la picada de pinyons
Si vegeu que es necesari posari un cullerot de caldo
40min
Notes
Es un plat que quede mes bo fet un dia per altre
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1601 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda. Perdona el retard amb contestar. No havia vist el teu comentari. No se que dirte sempre ho faig amb espinac....
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones. Graçies Salutacions
Hola Teresa. Em fas molt contenta amb el teu comentari. Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent. Moltes...
Hola Eulalia Vaig fer el pastis de croissants i em va quedar bonissim Es molt façil i per un sopar es fantastic El...
Moltes gracies Eulalia i Quim