Cuixetes de pollastre farcides de llonganisa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 cuixes de pollastre deshosades
  • 4 talls de llonganissa
  • 1cabeça d'alls
  • 1ceba gran tallada amb 6 trossos
  • 1raig de vi ranci
  • 16 prunes
  • 40grms de pinyons
  • Oli d'oliva i sal
  • 1 fulle de llorer

4 racions

Elaboració

Amb les cuixes deshosades, posar el tall de llonganissa i lligar, perque quedi ben agafat
(Aquest pas el podeu demanar a la carnisera i quedara molt millor perque elles i posen una malla)
Amb una cassola amb oli, rostir les cuixes, afegim els alls la ceba i la fulla de llorer
Deixem enrisir tot a foc lent, despres aixecamen el foc i tirarem el raig de vi ranci
i posarem les prunes i finalment la picada de pinyons
Si vegeu que es necesari posari un cullerot de caldo

40min

Notes

Es un plat que quede mes bo fet un dia per altre


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1292 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!