Pollastre a l'ast
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Dieta: hipocalòrica
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 pollastre sencer
- 1 ceba
- 2 tomàquets
- Julivert
- 50g de ametlles
- Olives
- 2 dents d’alls
- Oli de gira-sol
- Sal - comi – safrà- pebrot dolç -
4 racions
Utensilis
També heu de fer servir una olla
Elaboració
Renteu bé el pollastre i poseu-lo a escórrer.
En un bol poseu el julivert ben picat, la sal, el comí, el safrà, els alls i una gran cullera d’oli de gira-sol.
Es barreja tot bé i hi poseu tots els ingredients sota el pollastre i també una mica per dins.
Si teniu temps el deixeu una estoneta per que absorbeixi tot els ingredients.
En una olla a part poseu la ceba, el tomàquet ben picat i poseu també la sal i totes les espècies.
Poseu el pollastre i deixeu-ho fregir tot una estona i després poseu l’aigua.
Un cop cuit s’escorre i es posa en una safata i es fica al forn.
Un cop daurat el traieu i el poseu en un plat amb la salsa que queda a l’olla i el decoreu amb ametlles fregides i olives.
40min
Etiquetes: Festiu Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6523 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.