Rotllets de pollastre farcits

Ingredients

  • Contracuixes de pollastre desossades
  • Sal/oli/
  • Farcit (Espinacs / compota...)
  • Fil resistent per lligar-ho.
  • Ceba
  • All tendre
  • Oli
  • Sal
  • Vi ranci

Elaboració

Aplanem al màxim les contracuixes, mirant que no quedin restes d’os ni de nervis.
Les salpebrem al gust.
Posem una bona capa del farcit que tinguem i ho enrotllem.
Ho lliguem amb el fil per poder-ho coure sense que se’ns desfaci.
En una paella daurem els rotllets de pollastre i els retirem. Amb el mateix oli sofregim una ceba picada i un parell d’alls tendres tot ben petit. Quan el sofregit sigui transparent hi posem els rotllets de pollastre i ho mig cobrim amb brou de pollastre (en el seu defecte aigua) i mig gotet de vi ranci.
Deixem que vagi fent xup-xup fins que estigui cuit.
Aleshores treurem els rotllets i deixarem que es refredin una mica. Després els deslligarem amb cura i els tallarem amb un ganivet de fulla ben afilada.
Mentrestant haurem acabat de reduir la salsa.
Ho emplatarem posant un parell de medallons al plat i una bona cullerada de salsa.

Notes

És un plat que es pot fer aprofitant alguna "resta" que ens hagi quedat per al farciment.

L'única dificultat és lligar-ho que no se'ns escapi el farciment.

Per


Recepta de cuina de Rotllets de pollastre farcits

per Dolça

Recepta de cuina de Rotllets de pollastre farcits

Aquests farcits de compota de poma amb panses, prunes i pinyons
per Dolça

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3221 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!