Ous dussos farcits
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 ous
- 1 llauna de tonyina
- Salsa verda o maonesa
- 1 llauna de pebrot vermell
- Sal i pebre.
2 racions
Utensilis
Una cassoleta per bullir els ous
un colador
Elaboració
Posar els ous a bullir duran quinze minuts.
Refreda'ls amb aigua freda.
Partir-los per la mitat i treure els rovells.
S'omplen les clares amb tonyina i una mica de salsa.
Tot seguit en un colador, si col·loquen els rovells i es xafen amb la ma de morter.
En un plat per servir, s'hi posen els ous farcits, es cobreixen amb els rovells, passats pel colador i amanits amb sal i pebre.
Es poden guarnir amb trossets de pebrot i olives farcides, segons el gust.
30min
Etiquetes: La Segarra Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5977 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.