Ous dussos farcits

Ingredients

  • 4 ous
  • 1 llauna de tonyina
  • Salsa verda o maonesa
  • 1 llauna de pebrot vermell
  • Sal i pebre.

2 racions

Utensilis

Una cassoleta per bullir els ous
un colador

Elaboració

Posar els ous a bullir duran quinze minuts.
Refreda'ls amb aigua freda.
Partir-los per la mitat i treure els rovells.
S'omplen les clares amb tonyina i una mica de salsa.
Tot seguit en un colador, si col·loquen els rovells i es xafen amb la ma de morter.
En un plat per servir, s'hi posen els ous farcits, es cobreixen amb els rovells, passats pel colador i amanits amb sal i pebre.
Es poden guarnir amb trossets de pebrot i olives farcides, segons el gust.

30min


Recepta de cuina de Ous  dussos  farcits

Ous dussos farcits
per Consol Bosch

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3152 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

3 comentaris:

Miquel À. Marina diu:
El proper dia de primer els ous i de segon l'espatlla del Toni.
Minchas diu:
aixo sembla molt bo, aquesta setmana ho provaré...
Quim Lleonart diu:
Amiga Consol, per fer uns ous bullits amb deu minuts ja és suficient.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!