Aletes de pollastre amb pebrots de Padròn

Ingredients

  • Aletes de pollastre
  • 3 cebes de Figueres
  • 1 cabeça d'alls
  • 15 o 20 pebrots de Padrón
  • Sal i pebre
  • Oli
  • 1/2 got de conyac (brandy)

4 racions

Elaboració

Netegem les aletes (sucarrimem), les salem i empebrem, les posem a la cassola amb oli, quan agafin color, i posem els alls amb la pela (no la cabeça sencera) Remenem i a poca estona afegim les cebas, tallades (en forma de barco) Quan veiem que tot plegat ja te color, i afegim els pebrots de Padron, nets i amb la tija tallada.
Quan tot ja te un color enfosquit, afegim el conya, tapem i faci el xup-xup una estona mes, fins que l'alcohol del brandy s'evapori.
Rectifiquem de sal i pebre.

1h

Notes

No poso la quantitat d'aletes,..tot depent de la gana de cadascú. Es un plat molt bo i económic.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6263 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Maria Àngels Bronsoms diu:
Aquestes aletes triomfaran a casa meva!
Lourdes Xargayo diu:
Pots estar segura.....ja m'ho diràs.!! Queden bonìssimes. Al menys a casa tambè agraden molt.
una salutació Maria Àngels i gràcies per el comentari
Salvador Soms diu:
M'agrada aquesta recepta Lourdes. Jo feia aletes o cuixetes només amb ceba, molta ceba. Però provaré a la teva manera
Lourdes Xargayo diu:
Doncs me'n alegro que agradi, i quan les hagi fet, ja dirá si les ha trobat bones.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: