Aletes de pollastre amb pebrots de Padròn
Ingredients
- Aletes de pollastre
- 3 cebes de Figueres
- 1 cabeça d'alls
- 15 o 20 pebrots de Padrón
- Sal i pebre
- Oli
- 1/2 got de conyac (brandy)
4 racions
Elaboració
Netegem les aletes (sucarrimem), les salem i empebrem, les posem a la cassola amb oli, quan agafin color, i posem els alls amb la pela (no la cabeça sencera) Remenem i a poca estona afegim les cebas, tallades (en forma de barco) Quan veiem que tot plegat ja te color, i afegim els pebrots de Padron, nets i amb la tija tallada.
Quan tot ja te un color enfosquit, afegim el conya, tapem i faci el xup-xup una estona mes, fins que l'alcohol del brandy s'evapori.
Rectifiquem de sal i pebre.
1h
Notes
No poso la quantitat d'aletes,..tot depent de la gana de cadascú. Es un plat molt bo i económic.

Etiquetes:
Carn (pollastre)
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4820 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Avui he rebut un correu dient que la recepta no es complerta, ja que no dic quan s'ha d'afegir el bacallà, teniu raó,...
Quim, vull fer una pregunta.....Perquè no hi posa una foto del plat??, potser veuríem millor "el plat", es que n'hi han de...
No sé el temps que m'has fet la pregunta Enriqueta ribalta segarra , però si dic que feia molt de temps que no entrava a...
Doncs me'n alegro que agradi, i quan les hagi fet, ja dirá si les ha trobat bones.
Hola. Jo he fet aquests postres, i queda espectacular, però encara hi queda més, si talles el torrò, a trossos, i desprès...