Últimes receptes
Etiquetes |
Aletes de pollastre amb pebrots de PadrònIngredients
ElaboracióNetegem les aletes (sucarrimem), les salem i empebrem, les posem a la cassola amb oli, quan agafin color, i posem els alls amb la pela (no la cabeça sencera) Remenem i a poca estona afegim les cebas, tallades (en forma de barco) Quan veiem que tot plegat ja te color, i afegim els pebrots de Padron, nets i amb la tija tallada.
NotesNo poso la quantitat d'aletes,..tot depent de la gana de cadascú. Es un plat molt bo i económic.
Si alguna cosa no es correcta pots
Marcada com a favorita per:
4 comentaris:
Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet? |
Avui he rebut un correu dient que la recepta no es complerta, ja que no dic quan s'ha d'afegir el bacallà, teniu raó,...
Quim, vull fer una pregunta.....Perquè no hi posa una foto del plat??, potser veuríem millor "el plat", es que n'hi han de...
No sé el temps que m'has fet la pregunta Enriqueta ribalta segarra , però si dic que feia molt de temps que no entrava a...
Doncs me'n alegro que agradi, i quan les hagi fet, ja dirá si les ha trobat bones.
Hola. Jo he fet aquests postres, i queda espectacular, però encara hi queda més, si talles el torrò, a trossos, i desprès...