Aletes de pollastre amb pebrots de Padròn
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Aletes de pollastre
- 3 cebes de Figueres
- 1 cabeça d'alls
- 15 o 20 pebrots de Padrón
- Sal i pebre
- Oli
- 1/2 got de conyac (brandy)
4 racions
Elaboració
Netegem les aletes (sucarrimem), les salem i empebrem, les posem a la cassola amb oli, quan agafin color, i posem els alls amb la pela (no la cabeça sencera) Remenem i a poca estona afegim les cebas, tallades (en forma de barco) Quan veiem que tot plegat ja te color, i afegim els pebrots de Padron, nets i amb la tija tallada.
Quan tot ja te un color enfosquit, afegim el conya, tapem i faci el xup-xup una estona mes, fins que l'alcohol del brandy s'evapori.
Rectifiquem de sal i pebre.
1h
Notes
No poso la quantitat d'aletes,..tot depent de la gana de cadascú. Es un plat molt bo i económic.
Etiquetes: Carn (pollastre) Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6263 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.