Receptes.cat

      La web amb més receptes de cuina en català del món

  •  Inici
  •  Cerca
  •  Fòrum
  •  Ajuda
  •  Entrar
  •  Registra't
  •  Recuperar contrasenya
  • Amanides i entrants
  • Sopes i cremes
  • Arrossos i pastes
  • Llegums i verdures
  • Carns
  • Peixos i mariscos
  • Ous i làctics
  • Postres i dolços
  • Salses
  • Begudes
  • Altres

Últimes receptes

  • Baguet amb formatge raclet, coberta de cogombreBaguet amb formatge raclet, coberta de cogombre
  • Fulles de col de Savoia, farcidesFulles de col de Savoia, farcides
  • Braç de gitano d'espinacs
  • Pollastre rostit amb herbes provençals i patatesPollastre rostit amb herbes provençals i patates
  • Llenties estofades amb xixorrites, patates i ous picolats
  • Coca de bròquilCoca de bròquil
  • Pannacotta a l'alfàbrega amb grosellesPannacotta a l'alfàbrega amb groselles
  • Fideus a la cassola amb costella porc i carn picada
  • Espaguetis amb espinacs i gambesEspaguetis amb espinacs i gambes
  • Carbassó farcit de carnCarbassó farcit de carn

Etiquetes

  • A provar
  • Alt Empordà
  • Amanida
  • Amanides
  • Amanides d'hivern
  • Amanides de primavera
  • Amanides de primavera-estiu
  • Amanides de tardor
  • Aperitiu
  • Aperitius
  • Aprofitaré aquesta recepta
  • Arròs
  • Avellanes DOReus
  • Bacallà
  • Bolets
  • Canelons
  • Carabassa
  • Carbassa
  • Cargols
  • Carn
  • Carns
  • Carpaccio
  • Carxofes
  • Ceba
  • Cena fácil
  • Cigrons
  • Cister
  • Conill
  • Crema
  • Cremes
  • Cuina amb xixorrites
  • Cuina d'hivern
  • Cuina de primavera
  • Cuina de primavera-estiu
  • Cuina de Quaresma
  • Cuina de tardor
  • Cuina de tardor-hivern
  • Cuina dels potatges
  • Cuina marinera
  • Cuina per les festes
  • Dolç
  • Dolços
  • Entrants
  • Esmorzars de forquilla
  • Estiu
  • Estofat
  • Fàcil
  • Farina
  • Fideus
  • Formatges
  • França
  • Fruita
  • Galetes
  • Gambes
  • Gelat
  • Ha de estar boníssim
  • Italia
  • Ivorra
  • L'enigmàtic món de les salses
  • La cuina d'hivern
  • La cuina de l'espardenya
  • La cuina de la graella
  • La cuina de la pasta
  • La cuina de les coques
  • La cuina de les cremes calentes
  • La cuina de les cremes fredes
  • La cuina de les fregitel·les
  • La cuina de les guarnicions
  • La cuina de les manetes de porc
  • La cuina de les paupiets de llenguado
  • La cuina de les petxines de pelegrí
  • La cuina de les postres
  • La cuina de les sopes
  • La cuina de les truites
  • La cuina del calçot
  • La cuina del fuagràs
  • La cuina del magret d'ànec
  • La cuina del Wok
  • La cuina dels aperitius
  • La cuina dels arrebossats
  • La cuina dels arrossos
  • La cuina dels bolets
  • La cuina dels bunyols
  • La cuina dels estofats
  • La cuina dels gratinats
  • La cuina dels macarrons
  • La cuina dels ous
  • La cuina dels ous remenats
  • La cuina dels platillos
  • La cuina dels popets
  • La cuina dels potatges
  • La cuina dels rostits
  • La meva cuina amb conill
  • La meva cuina del bacallà
  • La meva cuina del conill
  • La Segarra
  • Lenigmàtic món de les salses
  • Llegums
  • Macarrons
  • Mantegues compostes
  • Marisc
  • Marisc i crustacis
  • Molt bona
  • Musclos
  • Nadal
  • Ou
  • Ous
  • Paella
  • Pasta
  • Pasta de full
  • Pastis
  • Patata
  • Patates
  • Peix
  • Pèsols
  • Pollastre
  • Postre
  • Postres
  • Primers
  • Quaresma
  • Rap
  • Receptes del delta de l'ebre
  • Salses
  • Suquets
  • Tardor
  • Truita
  • Truites
  • Vegetariana
  • Verdura
  • Verdures
  • Xampinyons
  • Xocolata


Participa al concurs millor recepta del mes de febrer i guanya un lot de productes de Galetes Birba

  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Correu-e
  • WhatsApp

Aletes de pollastre amb pebrots de Padròn

Categoria: Carns
Estació: primavera   estiu   tardor   hivern  
Dificultat: Fàcil

Valoració: ***** 5/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • Aletes de pollastre
  • 3 cebes de Figueres
  • 1 cabeça d'alls
  • 15 o 20 pebrots de Padrón
  • Sal i pebre
  • Oli
  • 1/2 got de conyac (brandy)

4 racions

Elaboració

Netegem les aletes (sucarrimem), les salem i empebrem, les posem a la cassola amb oli, quan agafin color, i posem els alls amb la pela (no la cabeça sencera) Remenem i a poca estona afegim les cebas, tallades (en forma de barco) Quan veiem que tot plegat ja te color, i afegim els pebrots de Padron, nets i amb la tija tallada.
Quan tot ja te un color enfosquit, afegim el conya, tapem i faci el xup-xup una estona mes, fins que l'alcohol del brandy s'evapori.
Rectifiquem de sal i pebre.

1h

Notes

No poso la quantitat d'aletes,..tot depent de la gana de cadascú. Es un plat molt bo i económic.

Per Lourdes Xargayo


Recepta de cuina de Aletes de pollastre amb pebrots de Padròn

per Lourdes Xargayo

Etiquetes: Carn (pollastre)   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Receptes › Carns › Aletes de pollastre amb pebrots de Padròn

Enllaça aquesta recepta: Receptes.cat/recepta1776

2371 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:

  • Emilio Minguell
  • Salvador Soms


[Send]
Enviar
[Print]
Imprimir
[Comment]
Comentar
[correct]
Suggerir una correcció

4 comentaris:

Maria Àngels Bronsoms diu:
Aquestes aletes triomfaran a casa meva!
Lourdes Xargayo diu:
Pots estar segura.....ja m'ho diràs.!! Queden bonìssimes. Al menys a casa tambè agraden molt.
una salutació Maria Àngels i gràcies per el comentari
Salvador Soms diu:
M'agrada aquesta recepta Lourdes. Jo feia aletes o cuixetes només amb ceba, molta ceba. Però provaré a la teva manera
Lourdes Xargayo diu:
Doncs me'n alegro que agradi, i quan les hagi fet, ja dirá si les ha trobat bones.

També et poden interesar les receptes:

  • Pollastre de pagès amb escamarlans i gambes
    Carns
    90 min.
  • Pollastre al forn
    Carns
    60 min.
  • Pollastre amb prunes
    Carns
    50 min.
  • Galetes d'avellana
    Postres i dolços
    60 min.
  • Chutney de pebrots vermells
    60 min.
  • Galetes de natilles
    Postres i dolços
    90 min.
  • Croquetes de pollastre
    Carns
    40 min.
  • Pollastre a la sidra
    Carns
    90 min.
  • Pollastre a l'ast
    Carns
    40 min.
  • Cuixetes de pollastre guisades
    Carns
    45 min.
  • Pollastre rostit amb poma i fruits secs
    Carns
    60 min.
  • Pollastre a la Taronja
    Carns
    45 min.
  • Rotllets de pollastre farcits
    Carns
  • Pollastre a la jardinera
  • Pollastre amb escamarlans
    Peixos i mariscos
    Rostit
    60 min.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!


Lourdes Xargayo
Soc una gironina amant de la vida, de la família, dels amics i de la cuina i encara haig d'aprendre molt!
Cada dia es una lliçó.
Girona

27 receptes

8 aportacions al fòrum

7 fotos favorites

15 seguidors

Segueix a 11 Xefs

  • Albert Vilas
  • Meri Cuinetes
  • Núria Valls
  • Dolça
  • Nani Nolla
  • Àngels Fernández Guillén
  • Jordi Bosch Negre
  • Joan Corminas
  • Susanna Gambin Nogué
  • Josué O'Donell

... i 1 altres xefs

Veure tots els xefs als que segueix

Últimes receptes

  • Bacallà amb bolets
  • Costellò de porc a la mostassa i mel
  • Bacallà amb mongetes del "ganxet"
  • Peus de porc amb cargols
  • Aletes de pollastre amb múrgoles
  • Vetes amb gambes
  • Aperitius d'escopinyes amb formatge
  • Peus de porc amb naps
  • Braons de xai rostits
  • Pastís de carquinyolis

Veure totes les receptes

Lourdes Xargayo RSS feed.

Últims comentaris

  • Bacallà amb carxofes i patates
    Avui he rebut un correu dient que la recepta no es complerta, ja que no dic quan s'ha d'afegir el bacallà, teniu raó,...
  • Costella de porc guisada amb mongetes del ganxet i botifarra de perol
    Quim, vull fer una pregunta.....Perquè no hi posa una foto del plat??, potser veuríem millor "el plat", es que n'hi han de...
  • Pastís de carquinyolis
    No sé el temps que m'has fet la pregunta Enriqueta ribalta segarra , però si dic que feia molt de temps que no entrava a...
  • Aletes de pollastre amb pebrots de Padròn
    Doncs me'n alegro que agradi, i quan les hagi fet, ja dirá si les ha trobat bones.
  • Canelons de torró de crema cremada i nata muntada
    Hola. Jo he fet aquests postres, i queda espectacular, però encara hi queda més, si talles el torrò, a trossos, i desprès...

Les seves millors receptes

  • Aletes de pollastre amb múrgoles *****
  • Aletes de pollastre amb pebrots de Padròn *****
  • Peus de porc amb cargols *****
  • Lluç i cloïsses amb salsa verda *****
  • Braons de xai rostits *****

Les seves etiquetes

  • Aperitius 4
  • Bacall 2
  • Bacallà 2
  • Cargols 1
  • Carn (pollastre) 1
  • Carns 1
  • Carns ( pollastre) 1
  • Carns (porc) 2
  • Llegums 1
  • Microones 1
  • Pasta 1
  • Peix 1
  • Peix i marisc 1
  • Porc 1
  • Postres 4
  • Verdures 1

1 favorites

  • Bunyols d´anís i xocolata

This site hosted on a Green Web Hosting

RSS     Versió per a mòbil     Contacta    
Llicència Creative Commons (CC) Receptes.cat   |   Condicions d'ús