Bunyols d´anís i xocolata
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						
						
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 4 ous
- 200 grs. de farina
- 1/4 l. de llet
- 140 grs. de mantega
- Una llimona
- Sucre
- Anís
- Xocolata fondant
- Oli de girasol
Elaboració
							En un caço es posa la llet, al foc. Quan comenci a temperar-se es posa la mantega i es 
deixa fins que es vaigi desfent. S'incorpora ralladura de llimona, 4 cullerades de sucre
i una copeta petita d'anis. Quan comenci a bullir, tirarem la farina (tamizada) de cop,
al caço, i anirem remenant, fins que la farina estigui lligada amb la llet. Ho treurem
del foc, i ho deixarem refredar un parell de minuts. Fora del foc anirem tirant d'un en
un els ous. Primer tirarem el primer i ho remenarem fins que quedi lligat amb la barreja
i així continuarem. Ls pasta queda molt fina.
En un altre caço una mica fondo, posarem oli de girasol i quan esrigui prou calent anirem tiran culleradetes de pasta. Els bunyols s'aniran girant ells mateixos, fins que queden
cuits.
En un plat tindrem paper de cuina i a mida que estiguin fregidets, els pasarem pel 
paper per treure l'excès d'oli i ràpidament els pasarem en una plata amb sucre.
En reservarem uns quants i desfarem al bany naria xocolata fondant. Pasarem els bunyols
per la xocolata i ho deixarem que es refredin. Ja estan llestos per servir amb una 
copeta de jerez dolç. Bon profit.
														
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3475 visites.
 3475 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 Mª Pilar López
 Mª Pilar López Lourdes Xargayo
 Lourdes Xargayo![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 50 min.
 50 min. 
  Bunyols
 Bunyols Altres
 Altres 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram