Coca de vidre

Ingredients

  • 350 Grs de farina de blat
  • 1 taça d'aigua tèbia
  • Una punteta de sal
  • Oli oliva verge
  • Sucre
  • Anís

Elaboració

Posem la farina tamizada en un bol gran. Al mig hi fem un forat i afegim un bon raig d'oli
d'oliva, una punteta de sal i anem afegint l'aigua tèbia i ho anem treballant amb les mans.
Quan la massa se'ns desenganxi de les mans ja estarà a punt. Si fa falta afegirem una mica
més de farina, perquè la pasta ha de quedar ben lligada. Aquesta pasta també la faig servir
per fer coques de recapte.
Encabat de mitja hora, en fem boletes petites (a gust de cadascú) i les estirem, procurant de que quedin ben finetes.
Amb un pinzell les suquem d'oli, i tirem pel damunt força sucre.
Les posem al forn, que ja el tindrem prèviament encès a 180º, i quan veurem que el sucre, es caramelitza, les treurem i les ruixarem d'anís.
Han de quedar primetes, perquè és la manera que quedin cruixents.
Bon profit.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1808 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Martingala La diu:
Que bona i que senzilla, a casa ens encanta! Ja la provaré de fer, merci!
Joan Corminas diu:
traducción del español al catalán
Ahir vaig fer aquestes postres i assagi diverses manera per donar-li brillantor. El millor resultat ha estat amb un xarop a base de dues parts de sucre i una d'aigua, i el millor brillantor ha estat pinzellant la coca immediatament a la sortida del forn, queda una lluentor fantàstic. una abraçada


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!