Coca de iogurt

Ingredients

  • 1- iogurt llimona
  • 3- vasos farina (mida del iogurt)
  • 2 - vasos sucre
  • 3- ous amb clara i rovell.
  • 1/2 vas d' oli
  • 1- sobre i mig de llevat (royal)
  • un raiget d' anís-

Elaboració

Posar-ho en un bol i batreu amb la batedora o minipimer, menstrestant escalfar el forn a 200º.
Cuan estigui tota la massa ben fina posar-la en una plata per anar al forn previament folrada de paper al·lumini.
-10 minuts a 200º
-15 minuts a 150º, mes o menys depenent del forn, amb un escuradents es punxa al mig de la coca i si surt sec es que ja está cuita.

40min

Notes

es pot adornar amb pinyons, jo els paso per farina i els poso per sobre abans d' anar al forn.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

822 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Anna Alart i Guasch diu:
molt fàcil.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: