Esqueixada de Bacallà
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Bacallà desalat sense espines, tomàquet de Montserrat, ceba tendre, pebrot, olives d' Aragó, oli d' oliva , sal i vinagre.
2 racions
Elaboració
Posar el bacallá ja desalat i a tires en un bol, afegir el tomàquet, la ceba i el pebrot (pot ser verd o vermell) tot a trossos petits, amanir-ho tot amb un bon raig d' oli d' Oliva Verge un rajolí de vinagre i una mica de sal, afegir les olives negres. Guardar a la nevera fins servir.
15min
Etiquetes:
Esqueixada
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
35842 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
perdona la tardança Fernanda, ha de ser bona igual amb o sense vinagre, jo ni poso cuatre gotes. Una abraçada.
es bó saber-ho, ja ho probaré, gràcies.
ok. merçi.
ha de ser bó ifacil de fer, posa alguna foto per veure com queda! Gracies.
gracies per l' informació !