Esqueixada de Bacallà

Ingredients

  • Bacallà desalat sense espines, tomàquet de Montserrat, ceba tendre, pebrot, olives d' Aragó, oli d' oliva , sal i vinagre.

2 racions

Elaboració

Posar el bacallá ja desalat i a tires en un bol, afegir el tomàquet, la ceba i el pebrot (pot ser verd o vermell) tot a trossos petits, amanir-ho tot amb un bon raig d' oli d' Oliva Verge un rajolí de vinagre i una mica de sal, afegir les olives negres. Guardar a la nevera fins servir.

15min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

31681 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Francesc Mulà bonilla diu:
jo l'hi afegeixo "pimenton" dolç
salutaciòns: Francesc
Carme roura diu:
es bó saber-ho, ja ho probaré, gràcies.
Esteban miguel fermin diu:
Proveu amb vinagre de mòdena. Li dona un toc especial.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!