Arròs amb llet

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 150 grs d'arròs,
  • 1 litre de llet sencera
  • o semidesnatada,
  • 120gr de sucre,
  • pell de llimona ,
  • 1 branca de canyella i canyella en pols.

4 racions

Elaboració

Posem a bullir la llet en un cassó o una olla juntament amb la branca de canyella i la pell de la llimona. Cuan arrenqui el bull deixar-ho a foc lent un parell de minuts. A continuació tirar l' arròs i deixar coure a foc lent de 15 a 20 minuts remenant de tant en tant.Un cop ha pasat el temps treure la canyella i la pell de la llimona i afegir-hi el sucre, deixar bullir un minut més i parar el foc. posar l' arròs en bols individuals i deixar refredar. Guardar a la nevera. Abans de servir es pot tirar una mica de canyella en pols per sobre. (opcional).

30min


Recepta de cuina de Arròs amb llet
Arròs amb llet
per Carme roura

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1938 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Carme, si vas a les meves receptes, podràs veure un altre manera de fer l'arròs amb llet que també et pot agradar. la meva recepta te el numero 3043. Rep una salutació. Quim Lleonart.
Carme roura diu:
Hola Quim, ja le vist, es molt semblant al meu plat, tu hi poses pell de taronga. Ha de ser molt bó també. Gracies.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: