Arròs amb llet
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Natilles
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 grs d'arròs,
- 1 litre de llet sencera
- o semidesnatada,
- 120gr de sucre,
- pell de llimona ,
- 1 branca de canyella i canyella en pols.
4 racions
Elaboració
Posem a bullir la llet en un cassó o una olla juntament amb la branca de canyella i la pell de la llimona. Cuan arrenqui el bull deixar-ho a foc lent un parell de minuts. A continuació tirar l' arròs i deixar coure a foc lent de 15 a 20 minuts remenant de tant en tant.Un cop ha pasat el temps treure la canyella i la pell de la llimona i afegir-hi el sucre, deixar bullir un minut més i parar el foc. posar l' arròs en bols individuals i deixar refredar. Guardar a la nevera. Abans de servir es pot tirar una mica de canyella en pols per sobre. (opcional).
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1938 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.