Maionesa de llet

Ingredients

  • Llet
  • Oli de girasol
  • Sal
  • All

6 racions

Utensilis

Turmix, vaset o tassa com a medidor, pot del turmix corresponent.

Elaboració

Agafar una mesura de una tassa de cafe ( aproximadament ), al pot de la batedora ( Turmix ), afegir, una mica d'all, despres tres mesures d'oli de girasol i una de llet( millor freda de la nevera) hi posarem també una mica de sal. Ho passarem pel turmix, però al principi no es pot bellugar gens, quan ja ha agafat consistencia, bellugarem poc a poc.
Es pot guardar a la nevera, no passa res...

10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9644 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: