Maionesa de llet

Categoria:
Estació:        
Dificultat: Fàcil

Valoració: ***** 5/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • Llet
  • Oli de girasol
  • Sal
  • All

6 racions

Utensilis

Turmix, vaset o tassa com a medidor, pot del turmix corresponent.

Elaboració

Agafar una mesura de una tassa de cafe ( aproximadament ), al pot de la batedora ( Turmix ), afegir, una mica d'all, despres tres mesures d'oli de girasol i una de llet( millor freda de la nevera) hi posarem també una mica de sal. Ho passarem pel turmix, però al principi no es pot bellugar gens, quan ja ha agafat consistencia, bellugarem poc a poc.
Es pot guardar a la nevera, no passa res...

10min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Maionesa de llet

Enllaça aquesta recepta:

3852 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!