Maionesa de llet

Ingredients

  • Llet
  • Oli de girasol
  • Sal
  • All

6 racions

Utensilis

Turmix, vaset o tassa com a medidor, pot del turmix corresponent.

Elaboració

Agafar una mesura de una tassa de cafe ( aproximadament ), al pot de la batedora ( Turmix ), afegir, una mica d'all, despres tres mesures d'oli de girasol i una de llet( millor freda de la nevera) hi posarem també una mica de sal. Ho passarem pel turmix, però al principi no es pot bellugar gens, quan ja ha agafat consistencia, bellugarem poc a poc.
Es pot guardar a la nevera, no passa res...

10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9954 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: