Maionesa de llet
Ingredients
- Llet
- Oli de girasol
- Sal
- All
 6 racions
 6 racions
Utensilis
Turmix, vaset o tassa com a medidor, pot del turmix corresponent.
Elaboració
							Agafar una mesura de una tassa de cafe ( aproximadament ), al pot de la batedora ( Turmix ), afegir, una mica d'all, despres tres mesures d'oli de girasol i una de llet( millor freda de la nevera) hi posarem també una mica de sal. Ho passarem pel turmix, però al principi no es pot bellugar gens, quan ja ha agafat consistencia, bellugarem poc a poc.
Es pot guardar a la nevera, no passa res...
														
 10min
  10min 
 Etiquetes: 
						Bona
 
						Etiquetes: 
						Bona  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 10101 visites.
 10101 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures Postres i dolços
 Postres i dolços 
  Carns
 Carns Risotto
 Risotto Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram