Purcellet al forn ("cochinillo")

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Un purcellet de 4 quilos aproximadament, sense cap.
  • Llard (mantega de porc)
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Herbes provençals
  • Conyac
  • Vi ranci
  • Llorer
  • Dues cabeces d'all sense pelar, tallades per la meitat
  • Brou de carn

12 racions

Utensilis

Una safata fonda rectangular per anar al forn.

ElaboraciĂł

En un cassó, posem: llard, un raig de conyac, vi ranci, brou de carn, sal, pebre negre, i herbes provençals. Fem que arrenqui el bull, i ho guardem per anar regant el purcellet, mentre es va coent.
En una safata per anar al forn, més aviat alta, posem : el purcellet salpebrat, el reguem amb conyac, un raig de vi ranci, dos dits de brou de carn, quatre fulles de llorer, i les cabesses d'alls tallades.
Ho enfornem a 180Âș, i anem girant-lo i regant-lo de tant en tant, fins que Ă©s cuit i rossejat.
Heu de saber que per cada quilo de carn, són 50 minuts de cocció, més o menys.
Un cop cuit, els tallem en trossos regulars, i ja el podem treure a taula en la mateixa safata amb uns estalvis a sota.

3h 40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Purcellet al forn ("cochinillo")

Enllaça aquesta recepta:

705 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!