Arròs amb llet

Categoria:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Un litre de llet sencera
  • Cent grams d'arròs bomba
  • Cent grams de sucre
  • Una pell de taronja
  • Una pell de llimona
  • Una branca de canyella
  • Canyella en pols

6 racions

Utensilis

Cassoletes de terrissa petites

ElaboraciĂł

En un cassó gran, posem a bullir : la llet, la branca de canyella, i les pells de taronja i llimona. Quan la llet ja bull, afegim l'arròs i deixem que cogui fins que Ês al dente. Seguidament, posem el sucre, i ho deixem coure nomÊs cinc minuts mÊs, i ja ho podem treure del foc. Ho posem en cassoletes de terrissa i deixem que refredin. DesprÊs ho posem a la nevera, fins el moment de servir. Al servir-ho, ho espolsem amb canyella pel damunt.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Arròs amb llet

Enllaça aquesta recepta:

1142 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!