Arròs amb llet

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un litre de llet sencera
  • Cent grams d'arròs bomba
  • Cent grams de sucre
  • Una pell de taronja
  • Una pell de llimona
  • Una branca de canyella
  • Canyella en pols

6 racions

Utensilis

Cassoletes de terrissa petites de mida de les de crema
Un cassó gran
Una espàtula de fusta

Elaboració

En un cassó gran, posem a bullir : la llet, la branca de canyella, i les pells de taronja i llimona. Quan la llet ja bull, afegim l'arròs i deixem que cogui fins que és al dente. Seguidament, posem el sucre, i ho deixem coure només cinc minuts més, i ja ho podem treure del foc. Ho posem en cassoletes de terrissa i deixem que refredin. Després ho posem a la nevera, fins el moment de servir. Al servir-ho, ho espolsem amb canyella en pols pel damunt.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3006 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: