Tarta de formatge

Ingredients

  • Tarrina de formatge Philadelphia.
  • 3 ous.
  • 3 iogurts naturals
  • 3 cullerades soperes de farina
  • 10 cullerades de sucre

6 racions

Utensilis

Batedora, recipient i forn

Elaboració

Precalentar el forn a 200·
En un recipient, barrejarem tots el ingredients, passarem la batidora fins que quedi una massa fina i sense grumuls.
Sucarem un recipient de forn amb mantequilla i afegirem la massa. Ho posarem al forn i baixarem la temperatura a 170·.
Entre 20 o 25 minuts,ja esta a punt ( per saber si ja està , ho podem punxar amb un estri amb punta i si surt net, ja està ).
Treure del forn i deixar refredar.

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

936 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
M´encanta el formatge, i per descomptat que segur que m´agradaria aquesta tarta.Felicitats per la recepte Mª Carme.
Neus Gimeno Sanjuán diu:
La tarrina de formatge Philadelfia de quina mida?
Moltes gràcies.
ngimeno

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: