Farcellets de col farcits de botifarra de perol, gratinats
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						Tipus de plat: Aperitiu
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Farsa de botifarra negra ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- Ceba
- Llet
- Farina
- Tomàquet fregit de pot
- Mantega
- Fulles grans de col
- Sal
- Formatge ratllat
- Nou moscada en pols
 6 racions
 6 racions
Utensilis
Coquotes de porcel-lana.
Batedora elèctrica
Colador xinès
Elaboració
							En una cassola amb aigua i sal, bullim les fulles de col (unes 18 fulles per 6 persones), un cop bullides, les escorrem, i tallem la part del tronxo. Seguidament, tallem la fulla en forma quadrada, com si fos una placa de caneló. Seguidament, amb l'ajuda de la mànega pastissera fem una tira de farsa, i ho emboliquem com un canaló. Els posem de tres en tres en les coquotes, i ho reservem. A part, fregim la ceba ben picada, amb mantega, quan és fregida (no rossa), espolsem amb farina, i hi afegim llet calenta. Anem remenant amb les varetes, i ho corregim de sal i nou moscada. Hi afegim un punt de tomàquet fregit, i ho passem per la batedora elèctrica, i seguidament, amb l'ajuda de la batedora, ho passem pel colador xinès. Després cobrim amb la salsa els farcells, ho espolsem amb formatge ratllat, i hi posem un punt de mantega damunt, i ho gratinem a 180º, fins que són rossos.
														
 30min
  30min 
Notes
Aquesta salsa beixamel que hem fet amb un punt de tomàquet, s'anomena : SALSA AURORA
 Etiquetes: 
						La cuina dels farcells
 
						Etiquetes: 
						La cuina dels farcells  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2105 visites.
 2105 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Altres
 Altres 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos
 Postres i dolços
 Postres i dolços
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram