Calamars farcits

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 12 calamars
  • 2 ous
  • 1 ceba
  • Tomàquet triturat
  • Alls
  • Ametlles
  • Una llesque de pa
  • Julivert
  • Oli verge
  • Pinyons
  • Gambes
  • Delícies de mar

6 racions

Utensilis

Un cassola

Elaboració

S'agafen els calamars i es netegen bé i es posen de banda les potes i les aletes del calamars.
Mentre es posa al foc un cassó amb aigua i si posen els ous, quan estan cuits els ous es pelen i es deixen de banda.
Mentres es posa la cassola al foc amb una mica d'oli es tallen les potes i les aletes dels calamars i se li dona unes quantes voltes, s'hi posen les gambes, les delícies de mar talladetes i el julivert quan veiem que tot està quit es tallen els ous i es posa al farcit i també un grapat de pinyons.
Agafem els calamars i els omplim amb el farcit que amb fet amb una cullereta els rellanen i li posem un escuradents tancant-lo, per que no es pugui escapa res del que te dintre.
S'agafa una cassola amb un raig d'oli d'oliva i es fa un sofregit de ceba i tomàquet i quan la tomàquet estigi una mica i posarem els calamars que es vaguin fen a poc a poc, mentre escalivarem dos o tres grans d'alls fregirem una llesca de pa i o posarem els alls el pa i les ametlles i uns quants pinyons al pot ho triturarem tot li posarem tot ala cassola i ho tastarem per veure com està de sal.
Aquesta cassola es mes bona que estigi feta del dia abans.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3213 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: