Calamars farcits
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 12 calamars
- 2 ous
- 1 ceba
- Tomàquet triturat
- Alls
- Ametlles
- Una llesque de pa
- Julivert
- Oli verge
- Pinyons
- Gambes
- Delícies de mar
6 racions
Utensilis
Un cassola
Elaboració
S'agafen els calamars i es netegen bé i es posen de banda les potes i les aletes del calamars.
Mentre es posa al foc un cassó amb aigua i si posen els ous, quan estan cuits els ous es pelen i es deixen de banda.
Mentres es posa la cassola al foc amb una mica d'oli es tallen les potes i les aletes dels calamars i se li dona unes quantes voltes, s'hi posen les gambes, les delícies de mar talladetes i el julivert quan veiem que tot està quit es tallen els ous i es posa al farcit i també un grapat de pinyons.
Agafem els calamars i els omplim amb el farcit que amb fet amb una cullereta els rellanen i li posem un escuradents tancant-lo, per que no es pugui escapa res del que te dintre.
S'agafa una cassola amb un raig d'oli d'oliva i es fa un sofregit de ceba i tomàquet i quan la tomàquet estigi una mica i posarem els calamars que es vaguin fen a poc a poc, mentre escalivarem dos o tres grans d'alls fregirem una llesca de pa i o posarem els alls el pa i les ametlles i uns quants pinyons al pot ho triturarem tot li posarem tot ala cassola i ho tastarem per veure com està de sal.
Aquesta cassola es mes bona que estigi feta del dia abans.
1h 30min
Etiquetes: Suquet Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4975 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.