Calamars Farcits

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 12 calamars
  • 2 ous
  • 1 ceba
  • Tomaquet triturat
  • Alls
  • Atmelles
  • Una llesque de pa
  • Julivert
  • Oli verge
  • Pinyos
  • Gambas
  • Delicies de mar

6 racions

Utensilis

Un cassola

Elaboració

S'agafen els calamars i es neteixen bè i es posan de banda les potes i les aletes del calamars,mentres es posa al foc un casò amb aigua i si posens els ous, quan estan cuits els ous espelen i es deixan de banda.
Entres es posa la cassola al foc amb una mica d'oli estallan les potes iles aletes dels calamars i celi dona unas quantes voltes,sei posens les gambes les delicies de mar talladetes i el julivert quan beien que tot està quit es tallan els ous i es posa al farcit i també un grapat de pinyons.
Agafem els calamars i els rellanen amb el farcit que amb fet amb una cullareta els rellanen i li posem un escuradens tancanló per que no es pugui escapa res del que te dintre.
S'agafa una cassola amb un raig d'oli d'olve i es fa un sofreigt de ceba i tomaquet i quan la tomaquet estigi una mica i posarem els calamars que esbaguin fen a poc a poc,mentres escalivarem dos o tres grans d'alls fregirem una llesca de pa i o posarem els alls el pa i les atmelles i uns quants pinyos al pot u triturarem tot li posarem tot ala cassola i o probarem per beura com està de sal aqueta cassola es mes bona que estigi fetà del dia abans.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2863 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!