Cargols dolços i coents
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 3 o 4 tomàquets
- 5 o 6 alls
- Un grapat d'ametlles torrades
- Una nyora (pebrot picat)
- Una ceba
- Un bitxo
- Dues cullerades de sucre
- Una cullerada de farina
- Mig litre de brou
- 1 kg Cargols
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Cassola de fang.
Elaboració
							Rentem els cargols i els bullim amb aigua freda duran aproximadament una hora.
Mentre es bullen els cargols,escalivem els tomàquets i els alls. A continuació, fem una picada amb els alls i els tomàquets escalivats, les ametlles torrades i el pebrot picat.
En una cassola de test fem un sofregit amb la ceba ratllada i el bitxo.
Quan tinguem la ceba daurada, hi afegim dues cullerades de sucre caramel·litzada i la cullerada de farina i ho torrem a foc suau. Aleshores afegim la picada a la cassola de test amb una mica de brou. Quan ho tenim tot dins, hi afegim els caragols bullits i escorreguts i ho barregem bé.
Ho deixem reposar i ja ho podem servir.
No us descuideu dels escuradents.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 10964 visites.
 10964 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Carns
 Carns Postres i dolços
 Postres i dolços 
  
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram