Cargols dolços i coents
Categoria:
Altres
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 o 4 tomàquets
- 5 o 6 alls
- Un grapat d'ametlles torrades
- Una nyora (pebrot picat)
- Una ceba
- Un bitxo
- Dues cullerades de sucre
- Una cullerada de farina
- Mig litre de brou
- 1 kg Cargols
4 racions
Utensilis
Cassola de fang.
Elaboració
Rentem els cargols i els bullim amb aigua freda duran aproximadament una hora.
Mentre es bullen els cargols,escalivem els tomàquets i els alls. A continuació, fem una picada amb els alls i els tomàquets escalivats, les ametlles torrades i el pebrot picat.
En una cassola de test fem un sofregit amb la ceba ratllada i el bitxo.
Quan tinguem la ceba daurada, hi afegim dues cullerades de sucre caramel·litzada i la cullerada de farina i ho torrem a foc suau. Aleshores afegim la picada a la cassola de test amb una mica de brou. Quan ho tenim tot dins, hi afegim els caragols bullits i escorreguts i ho barregem bé.
Ho deixem reposar i ja ho podem servir.
No us descuideu dels escuradents.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10237 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.