Cargols guisats amb pernil i cansalada
Ingredients
- Mig quilo de cargols
- Dues xulles de cansalada
- Dues llesques de pernil salat a daus petits
- Un pols de sal
- Una mica de brou
- Un pols de pebre-
- Dues cebes mitjanes
- Dos tomàquets madurs
- Un dot de vi ranci
- Un got de conyac
Per bullir els cargols:
- Aigua-Fulles de llorer-Grans de pebre-Herbes aromàtiques-Sal-Vinagre-
Per la picada:
- Ametlla-Avellana-All-Julivert-Pa fregit-Fetge menut fregit-Suc de coure-Farina-
2 racions
Utensilis
Recomano una cassola de terrissa
Elaboració
Primer de tot bullim els cargols amb els ingredients i aigua abundant durant una hora i mitja o dues depenent del tamany dels cargols
Si cal anirem escumant i a mitja cocció cambiarem l'aigua.
Un cop bullits els cargols, els escorrem i els reservem.
Posem una cassola al foc i fregim la llesca de pa i el fetge; reservem i seguidament saltem la xulla a trossets i el pernil a trossets, amb un raig de conyac; retirem de la cassola i reservem en un plat
Després fem un sofregit ben confitat
Mentre sens fa el sofregit preparem la picada al morter i la reservem
Un cop fet el sofregit, posem un bon got de vi ranci, la cansalada, el pernil i els cargols a la cassola; donem unes voltes i afegim brou fins a cobrir be els cargols
Fem coure una bona mitja hora i cap a mitja cocció afegim la picada; remenem be i seguim coent amb la cassola tapada. Si cal durant la cocció provarem de sal i rectificarem si cal.
3h
Etiquetes:
Cargols
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
11488 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.