Bunyols dolços de cigrons
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- 200 gr. de cigrons cuits sense sal
- 2 ous
- 50 gr. de sucre
- 1/2 sobre de llevat en pols
- 1/2 l. d'oli
- Mel o qualsevol tipus de confitura: maduixa, taronja, pruna ...
Elaboració
Batre els ous, afegir el sucre i després els cigrons triturats. Finalment el llevat.
Podeu fer-ho directament a la batedora, però seguint aquest ordre.
Posar cullerades d'aquesta barreja en una paella en abundant oli calent per fer els bunyols. Quan estan cuits per les dues bandes, treure'ls i deixar-los sobre paper de cuina per que absorbeixi l'oli.
Es poden servir freds o calents, regats amb mel o la confitura que més us agradi.
10min
Etiquetes:
Quaresma
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2465 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Molt bé Mª Pilar. Aquest és el tradicional Menjablanc de Reus. Molt diferent d'elaboració i gust a la recepta publicada...
Hola Laia,la teva recepta em ve molt bé per que tinc pasta brisa i espinacs congelats de collita propia, així que a cuinar...
No sabia que l'amanida de sigrons fos típica de Suïssa. Jo també tins una recepta de cigrons, encara que fa temps que no...
Aquesta setmana he fet flors de carbassó arrebossades, la pròxima vegada les farciré de formatge, segur que les trobaran...
Tens raó que és un plat molt agraït i fer un bon fumet de peix, tampoc és tant difícil. Animeu-vos a fer-ho, ja veureu...