Bunyols dolços de cigrons

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 gr. de cigrons cuits sense sal
  • 2 ous
  • 50 gr. de sucre
  • 1/2 sobre de llevat en pols
  • 1/2 l. d'oli
  • Mel o qualsevol tipus de confitura: maduixa, taronja, pruna ...

Elaboració

Batre els ous, afegir el sucre i després els cigrons triturats. Finalment el llevat.
Podeu fer-ho directament a la batedora, però seguint aquest ordre.
Posar cullerades d'aquesta barreja en una paella en abundant oli calent per fer els bunyols. Quan estan cuits per les dues bandes, treure'ls i deixar-los sobre paper de cuina per que absorbeixi l'oli.
Es poden servir freds o calents, regats amb mel o la confitura que més us agradi.

10min

Per


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2465 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!