Bunyols dolços de cigrons
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Inexperts
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 200 gr. de cigrons cuits sense sal
- 2 ous
- 50 gr. de sucre
- 1/2 sobre de llevat en pols
- 1/2 l. d'oli
- Mel o qualsevol tipus de confitura: maduixa, taronja, pruna ...
Elaboració
							Batre els ous, afegir el sucre i després els cigrons triturats. Finalment el llevat.
Podeu fer-ho directament a la batedora, però seguint aquest ordre.
Posar cullerades d'aquesta barreja en una paella en abundant oli calent per fer els bunyols. Quan estan cuits per les dues bandes, treure'ls i deixar-los sobre paper de cuina per que absorbeixi l'oli.
Es poden servir freds o calents, regats amb mel o la confitura que més us agradi.
														
 10min
  10min 
 Etiquetes: 
						Quaresma
 
						Etiquetes: 
						Quaresma  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5557 visites.
 5557 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Bunyols
 Bunyols Altres
 Altres 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram