Filets de llom amb saltejat de verdures
Ingredients
- 6 talls de llom, tallat fi. - 1 ceba - 3 alls - 1 pebrot verd - 1 pebrot vermell - 1 albergínia - oli -sal- herbes aromàtiques
2 racions
Elaboració
Sofregir el llom, volta i volta. Reservar. A la mateixa paella posar més oli i saltejar la ceba filetejada; quan estigui a mig coure afegir els alls i els pebrots també filetejats. Salpebrar al gust. Herbes aromàtiques també al gust. Posar per sobre el llom i deixar coure 1 minut més.
25min
Notes
Ràpida i fàcil pels qui no tenen gaire temps, ja que les verdures es poden preparar amb anterioritat

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1690 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Molt bé Mª Pilar. Aquest és el tradicional Menjablanc de Reus. Molt diferent d'elaboració i gust a la recepta publicada...
Hola Laia,la teva recepta em ve molt bé per que tinc pasta brisa i espinacs congelats de collita propia, així que a cuinar...
No sabia que l'amanida de sigrons fos típica de Suïssa. Jo també tins una recepta de cigrons, encara que fa temps que no...
Aquesta setmana he fet flors de carbassó arrebossades, la pròxima vegada les farciré de formatge, segur que les trobaran...
Tens raó que és un plat molt agraït i fer un bon fumet de peix, tampoc és tant difícil. Animeu-vos a fer-ho, ja veureu...