Filets de llom amb saltejat de verdures

Ingredients

  • 6 talls de llom, tallat fi. - 1 ceba - 3 alls - 1 pebrot verd - 1 pebrot vermell - 1 albergínia - oli -sal- herbes aromàtiques

2 racions

Elaboració

Sofregir el llom, volta i volta. Reservar. A la mateixa paella posar més oli i saltejar la ceba filetejada; quan estigui a mig coure afegir els alls i els pebrots també filetejats. Salpebrar al gust. Herbes aromàtiques també al gust. Posar per sobre el llom i deixar coure 1 minut més.

25min

Notes

Ràpida i fàcil pels qui no tenen gaire temps, ja que les verdures es poden preparar amb anterioritat

Per


Recepta de cuina de Filets de llom amb saltejat de verdures
per Ganxeta

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1985 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: