Llom amb tomàquet i formatge
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 2-4 talls de llom per persona
- 1/2 tomàquet madur ratllat(millor de tomàquet de pera)
- 1 formatget o tranchette per tall de llom
- Orenga i pebre negre mòlt
- 1/2 all(aprox. per persona, sempre segons els hi agradi)
- Oli d'oliva
- Sal
Elaboració
Ratllem el tomàquet i hi afegim la sal, el pebre i l'oli, un pessic de cada i hi ratllem l'all per afegir-ho.
A una safata posem els talls de llom amb sal i pebre, a sobre la salsa de tomàquet,
i després hi afegim el formatget o tranchette, ho posem al forn pre-escalfat a 210 graus,
quan ja està calent hi posem el llom i baixem la temperatura a 170 fins que el llom té color i
el formatget se'l veu daurat. YATA!
15min
Notes
És ràpid i fàcil, i ens ho mengem tots
Etiquetes: Llom Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5155 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.