Carbonara

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 grs de bacó
  • 250 ml de crema de llet
  • Pebre negre mòlta
  • Mostassa
  • 2 ous
  • Sal
  • Mantega
  • 200 grs formatge (que es fongui, tendre de vaca o.... )

4 racions

Elaboració

A una paella hi tirem la mantega, quan arrenqui el bull, hi fregim el bacó, quan agafi color hi aboquem la crema de llet, hi tirem 4-5 cullerades de mostassa depenent de si és suau o forta, hi
tirem el formatge que es vagi fonent i mentre batem els ous. A la paella hi tirem una mica de sal i pebre, i quan estigui el formatge fos hi aboquem els ous batuts que anirem remenant com si féssim ous remenats, que la salsa no agafi la textura de truita, anem barrejant fins q l'ou agafi cos i no estigui cru.
És relativament senzilla però val la pena provar-la, si t'agraden els formatges forts, posa-n'hi però rebaixa'n de mostassa.

10min

Notes

Tot plegat a foc lent, així q abans de barrejar l'ou us heu d'esperar q tingui una mica de color...només una mica, si no teniu temps a foc ràpid i barregeu l'ou de seguida..


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3483 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Joan Corminas diu:
Hola Laura, et conto de la manera que la preparo jo. Aquesta recepta la vaix apendre durant unes vacances a Itàlia d'uns camperols que es dedicaven a fen el "carbo vegetal".

Aquesta recepta va sensa la nata, es la verdadera recepta que preparaban el llenyatairas cuan feia el carbo vegetal als boscos de Italia, ells nemes tenian cansalada, formatge, vi, ous y spaguetti

225 gr de cansalada fumada tallada a tires, 4 dents d'all, 1 decilitre de vi blanc sec, 4 rovells d'ou, 1 ou sencer, 4 cullerades soperas de Pecorino Romà rallat, 50 grams de Parmiggiano-Regiano rallat. Pebre negre recén mòlta, 2 cullerades soperas de julivert picat i 500 grams de spaghetti

PREPARACIO : Tallar la panceta en tires d'aproximadament mig centímetre. Aixafa el alls amb la fulla del ganivet, daurar-los en la paella amb l'oli i rebutjar. Daurar la panceta en aquest mateix oli fins que quedi ber cruxent i resevar en la font que servirem els spaghetti, Preparem la salsa. Batre els rovells juntament amb l'ou sencer, agrega el vi, els formatges, el julivert, el pebre ben abundant i una vegada tot ben barrejat es va afegin la pasta recien cuita i bén escorreguda, per parts, (no tota al mateix temps) i barrejar fins a obtenir la textura adequada. La calor de la pasta sera suficient per a quallar lleugerament l'ou. Finalment s`agrega a la font de servi la panceta i l'oli de fregir. Servir immediatament

Demano excusas per el meu catala, pero soc Suiss y la meva parla es l`alemany
Laura Riera diu:
Ostres moltes gràcies, ja la faré té una bona pinta que ja salivo...petons

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: