Macarrons...mmmmmmm

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grs de macarrons
  • 1 ceba
  • 1 llauna de tomàquet o el mateix ratllat(més recomenable)
  • Vi blanc (un rajolí més el q bebem nosaltres, clar...)
  • 150 grs de vedella trinxada
  • 150 grs de trinxat de porc
  • 1 gra d'all
  • Formatge ratllat (com sempre segons el gust...)
  • Oli, sal i pebre
  • Moixernons o bolets secs
  • Puntes de pernil
  • Julivert

4 racions

Elaboració

Comencem i posem en remull els moixernons pq agafin textura.
Barregem els dos trinxats amb el gra d'all i una mica de julivert i es deixa reposar un quart d'hora. Després, piquem una ceba i ho aboquem a una cassola amb oli prèviament escalfant-se a un foc mig, hi afegim el vi i quan s'evapora baixem el foc. Posem a bullir els macarrons amb sal, oli i una mica de llorer.
Llavors a la carn hi afegim el tomàquet, la sal i una mica de sucre per treure l'amargor del tomàquet. Quan la carn ja estigui cuita i tingui el color pres i el tomàquet estigui reduït hi tirem les puntes de pernil i els moixernons.
Posem el formatge i unes tires de mantega per fondre-ho quan ho gratinem...
Boníssim, sempre queden diferents però molt bons

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

786 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!