Llaminera a la mostassa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 llaminera (2-3 persones)
  • Mostassa (a mi m'agrada la louit)
  • 200 ml de crema de llet (2-3 persones)
  • Pebre negre mòlta
  • Sal
  • Un tall de mantega

3 racions

Elaboració

Agafem la llaminera li traiem greixos i la tallem a daus, després la salpebrem.
A una cassola mitjana, hi fonem la mantega. Quan comenci a bullir hi posem la llaminera, quan estigui daurada la girem i quan estigui al punt d'ambdós costats, hi tirem la crema de llet, quan arrenqui el bull hi afegim quatre cullerades de cafè de mostassa ho barregem pq la crema agafi el seu color ho deixem una estona i a continuació hi afegim un punt de pebre.
Si us ho voleu complicar i teniu conyac ho rossegeu, enlloc de posar-hi mantega, hi posem una mica d'oli quan encara és crua li tirem conyac i amb un misto prenem foc, fins q s'evapori l'alcohol...no n'hi poseu massa...

20min

Notes

Per acompanyar-ho pots posar patates rosses però també amb arròs blanc per barrejar-l'ho amb la salsa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1288 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Josep Murlà Janó diu:
Quina bona pinta que fa aquesta recepta! L'hauré de provar.
L'arròs Pilaff seria ideal per acompanyar aquest plat. A veure si demà poso la recepta.
Josep Murlà Janó diu:
Quina bona pinta que fa aquesta recepta! L'hauré de provar.
L'arròs Pilaff seria ideal per acompanyar aquest plat. A veure si demà poso la recepta.
Laura Riera diu:
miraré l'arròs pilaff el pròxim dia q faci la llaminera, gràcies

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: