Capricis de pa de motlle amb mostassa, formatge i pernil dolç gratinats

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze llesques de pa de motlle
  • Un pot de mostassa a l'antiga
  • Formatge parmesà ratllat
  • Quatre llesques de pernil dolç

4 racions

Utensilis

Una placa pel forn
Un full de paper sulfurat
Una safata de cartró amb blonda
Un corró per estirar pasta de full
Una safata metàl·lica plana
Una espàtula metàl·lica plana

Elaboració

Primerament, agafem les llesques de pernil dolç, les tallem en juliana de mig dit de gruix, i les reservem.
Seguidament, agafem les llesques de pa de motlle, les estirem amb el corró, i amb unes tisores, retallem totes les vores de la crosta. Tot seguit, amb l'ajuda d'un ganivet, les untem amb una mica de mostassa a l'antiga, i les fiquem damunt de la placa del forn amb un paper sulfurat.
Tot seguit, escampem força formatge ratllat pel damunt, i seguidament, escampem la juliana de pernil dolç ben repartida per sobre, i ho enfornem a 180º, fins que veiem que el formatge ja està daurat, i ja ho podrem posar a la safata de cartró amb blonda, i ja ho pdrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1638 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: