Capricis de pa de motlle amb mostassa, formatge i pernil dolç gratinats

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze llesques de pa de motlle
  • Un pot de mostassa a l'antiga
  • Formatge parmesà ratllat
  • Quatre llesques de pernil dolç

4 racions

Utensilis

Una placa pel forn
Un full de paper sulfurat
Una safata de cartró amb blonda
Un corró per estirar pasta de full
Una safata metàl·lica plana
Una espàtula metàl·lica plana

Elaboració

Primerament, agafem les llesques de pernil dolç, les tallem en juliana de mig dit de gruix, i les reservem.
Seguidament, agafem les llesques de pa de motlle, les estirem amb el corró, i amb unes tisores, retallem totes les vores de la crosta. Tot seguit, amb l'ajuda d'un ganivet, les untem amb una mica de mostassa a l'antiga, i les fiquem damunt de la placa del forn amb un paper sulfurat.
Tot seguit, escampem força formatge ratllat pel damunt, i seguidament, escampem la juliana de pernil dolç ben rapartida per sobre, i ho enfornem a 180º, fins que veiem que el formatge ja està daurat, i ja ho podrem posar a la safata de cartró amb blonda, i ho traiem a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

648 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!