Filets de verat a la mostassa amb albergínia
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Aperitiu
						Recepta per forn
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera 
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Cinc verats de mida mitjana
- Deu tires d'albergínia tallades de mig dit de gruix
- Farina
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Vi blanc
- Mostassa de Dijon
- Ametlla de granet torrada
 5 racions
 5 racions
Utensilis
Una placa pel forn amb un paper sulfurat
Una safata plana metàl·lica per anar al forn
Una espàtula metàl·lica plana
Una safata refractària rectangular de mida gran
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Una safata de porcellana rectangular
Elaboració
							Primerament, en una safata metàl·lica posem l'ametlla en granet i la enfornem a 180º, fins que veiem que està torrada, la traiem i la reservem.
Seguidament, agafem els talls d'albergínia, els salem i els enfarinem i els fregim en una paella amb oli d'oliva, i quan estan fregits, els posem en una safata plana amb paper de cuina i els reservem.
A continuació, agafem els verats, els netegem i els filetegem tot traient de cada verat dos filets, els salpebrem i els posem en una safata metàl·lica amb un raig d'oli i vi blanc, i els "blanquegem" en el forn a 180º, uns cinc minuts, i els reservem.
Per acabar la recepta, agafem un tall d'albergínia fregit, el fiquem pla i al damunt fiquem un filet de verat, l'untem amb una mica de mostassa, l'espolsem amb una mica de granet d'ametlla i els anem posant a la safata refractària, i un cop tots posats a la safata, ho enfornem a 180º, fins que estan una mica daurats, i ja els podrem anar posant en una safata de porcellana gran, i els servirem a taula per tal de fer l'aperitiu.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Cuina de primavera  Cuina de quaresma
 
						Etiquetes: 
						Cuina de primavera  Cuina de quaresma  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1968 visites.
 1968 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  Altres
 Altres Carns
 Carns
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram