Filets de verat a la mostassa amb albergínia

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Cinc verats de mida mitjana
  • Deu tires d'albergínia tallades de mig dit de gruix
  • Farina
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc
  • Mostassa de Dijon
  • Ametlla de granet torrada

5 racions

Utensilis

Una placa pel forn amb un paper sulfurat
Una safata plana metàl·lica per anar al forn
Una espàtula metàl·lica plana
Una safata refractària rectangular de mida gran
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Una safata de porcellana rectangular

Elaboració

Primerament, en una safata metàl·lica posem l'ametlla en granet i la enfornem a 180º, fins que veiem que està torrada, la traiem i la reservem.
Seguidament, agafem els talls d'albergínia, els salem i els enfarinem i els fregim en una paella amb oli d'oliva, i quan estan fregits, els posem en una safata plana amb paper de cuina i els reservem.
A continuació, agafem els verats, els netegem i els filetegem tot traient de cada verat dos filets, els salpebrem i els posem en una safata metàl·lica amb un raig d'oli i vi blanc, i els "blanquegem" en el forn a 180º, uns cinc minuts, i els reservem.
Per acabar la recepta, agafem un tall d'albergínia fregit, el fiquem pla i al damunt fiquem un filet de verat, l'untem amb una mica de mostassa, l'espolsem amb una mica de granet d'ametlla i els anem posant a la safata refractària, i un cop tots posats a la safata, ho enfornem a 180º, fins que estan una mica daurats, i ja els podrem anar posant en una safata de porcellana gran, i els servirem a taula per tal de fer l'aperitiu.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1887 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: