Guatlles amb albergínia

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 guatlles ben netes de plomes
  • 2 albergínia mitjanes
  • 3 tomàquets de branca ben madurs
  • 8 echalotas
  • 2 grans d'all amb la seva pell
  • 5 o 6 boletes de pebre negre
  • unes branquetes de sàlvia
  • una branqueta de romaní (o de farigola)
  • oli d'oliva verge
  • mig got de vi negre
  • 1 / 4 de got (dels de vi) d'aigua

4 racions

Elaboració

Brides les guatlles perquè mantinguin una forma bonica en coure.
Sofregir en una cassola amb oli, apartar i reservar.
Sofregir en aquest mateix oli les echalotes, l'albergínia tallada a trossos gruixuts i els alls amb la seva pell, afegir el tomàquet tallat a trossets i deixar fer uns minuts.
Tirar les herbes aromàtiques, el pebre, el vi negre i l'aigua.
Coure tot junt uns 5 minuts.
Afegir les guatlles al guisat.
Mescla amb compte amb la verdura i deixar que es facin durant uns 20 minuts aproximadament si ens agraden al dente, si no una mica més.
Acompanyar-les d'uns espaguetis o d'arròs Basmati cuit segons les indicacions del paquet.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

240 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!