Guatlles amb albergínia
Categoria:
Altres
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 8 guatlles ben netes de plomes
- 2 albergínia mitjanes
- 3 tomàquets de branca ben madurs
- 8 echalotas
- 2 grans d'all amb la seva pell
- 5 o 6 boletes de pebre negre
- unes branquetes de sàlvia
- una branqueta de romaní (o de farigola)
- oli d'oliva verge
- mig got de vi negre
- 1 / 4 de got (dels de vi) d'aigua
4 racions
Elaboració
Brides les guatlles perquè mantinguin una forma bonica en coure.
Sofregir en una cassola amb oli, apartar i reservar.
Sofregir en aquest mateix oli les echalotes, l'albergínia tallada a trossos gruixuts i els alls amb la seva pell, afegir el tomàquet tallat a trossets i deixar fer uns minuts.
Tirar les herbes aromàtiques, el pebre, el vi negre i l'aigua.
Coure tot junt uns 5 minuts.
Afegir les guatlles al guisat.
Mescla amb compte amb la verdura i deixar que es facin durant uns 20 minuts aproximadament si ens agraden al dente, si no una mica més.
Acompanyar-les d'uns espaguetis o d'arròs Basmati cuit segons les indicacions del paquet.
Etiquetes:
Albergínia Guatlles
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
414 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c