Amanida de mongetes seques

Categoria:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:        
Dificultat: Inexperts

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 600 g de mongetes seques cuites i escorregudes
  • 100 g de pebrot vermell
  • 100 g de pebrot verd
  • 200 g de ceba (tendra o seca, però millor tendra)
  • 70 g d'olives negres sense pinyol
  • 120 g d'oli d'oliva verge extra
  • 40 g de vinagre de xerès
  • Sal al gust

6 racions

ElaboraciĂł

Un cop hem escorregut bĂŠ les mongetes, les posem en un bol gros i hi afegim la vinagreta amb la resta d'ingredients tallats ben petits i barrejats.
L'amanida s'ha de servir freda i ben remenada. Si es vol, s'hi poden afegir fulles de menta o alfĂ brega, bonic pel color verd i pel sabor refrescant d'aquestes plantes aromĂ tiques.
RecomanaciĂł: les mongetes, igual que la resta de llegums, ĂŠs millor comprar-les a granel, ja cuites pel nostre carnisser, bacallaner, etc. No pas de pot, ja que tenen la pell mĂŠs gruixuda i sĂłn mĂŠs eixutes.

15min


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Amanida de mongetes seques

Enllaça aquesta recepta:

4341 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!